- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
ben beğendim cnm. yakışmışda
belinde ne kadar inceymiş,aynı bensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben neye bakcaktım ki canım
benim nişanlı yada sözlü değilim:sinifsinif:
sen gelin ayakkabının altına adımı yazgamyoncuiremsu
canımm mükemmel olmuşş maşallahhh sana :)
kizlar nikah icin bu elbiseyi aldim sade bisi...
çok yakışmış,tam sana göre yapılmış sanki canım adımı ayakkabının altına yazmayı unutma vereliniortak hatta bu mağaza paris wella mı ? :)
Kuzenim nişanında wella dan almıştık orası gibi geldi gözüme ,eğer bakmadıysan oraya da bak çok güzel kıyafetler var zarif,sade modeller var canım
Hayırlısı Olsun cnm
miss_curious hayırlı uğurlu olsun cnm
elbisede çok yakışmışbelinde incecik evlenince alırsın tabi kilosırnaşık şey
Allah tamamına erdirsin inşş!
hadi ya sansa bak, cevremde de var o gunde evlenen cok tatlim ama olsun hocana da simdiden mutluluklar...lisedeki ingilizce öğretmeninde senle aynı günde evleniyor canım bende aynı tarihta nikah yapcam valla tüm ingilizcecilerin kardeş günü inş hayırlı olur,öğretmenimin nikahı ataköyde ve sizinkiyle aynı saatte gelemeyeceğimi üzülerek söylüyorum :gitme:
tesekkur ederim cnm korktugum olmaya basladi kilo vermeye basladim..:çok üzgünüm:gayet güzel bir seçim... mutluluklar..
tesekkur ederim canim, nisan resimlerimi bi ara koymustum ama kaldirdim..Nikaha ait bi kac bisi koyarim nasipse buraya..elbisen çok hoş canım.. şimdiden mutluluklar. seni merak ediyordum, bu zevkli çeyiz seçimlerinin sahibi kim diye, birazcık da olsa görmüş oldum :) nişan resimlerin falan var mı?
tesekkur ederim cokkk.....mutluluklar
amin insallah hepimize cnm..hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?