Nikah Miss_curious'un 26.06.2010'da nikahı var:)))))

ya sorma zayifim ascik, dugun oncesi kilo vercem die odum kopuyoeyvahedigeldismile
ya ben seni nisanli falan saniyodum cnm ondan sordum.Gerci ben kadinlar kulubundeki herkesi nisanli saniyorumkaydirigubbakcemile3 kendim nisanlaninca dusunmeye basladim ya ceyiz ondan..Sen bana adini msj at ozelden yazarim tabiki cnm..opuyorumnanaktan

çok yakışmış,tam sana göre yapılmış sanki canım adımı ayakkabının altına yazmayı unutma vereliniortak hatta bu mağaza paris wella mı ? :)

sagol cnm benim, ama hangi magaza hatirlamiyorum zero falan miydi acabafisfisfis elbiseyi daha almadim cuma gunu teslim alicam, temizleticeklerdi once...
İsmini sen nikaha bi kac gun kala bana hatirlat yine tatlim liste uzun olcak gibikaydirigubbakcemile5

Kuzenim nişanında wella dan almıştık orası gibi geldi gözüme ,eğer bakmadıysan oraya da bak çok güzel kıyafetler var zarif,sade modeller var canım

Kuzenim nişanında wella dan almıştık orası gibi geldi gözüme ,eğer bakmadıysan oraya da bak çok güzel kıyafetler var zarif,sade modeller var canım

sagol cnm fatihteki butun abiyecilere girdim ve butun beyaz elbiseleri denedim..alkisalkisalkis en iyi bu oldu tatlim iclerinde ve aldim...:lepi:
sagol tavsiyen icin cnm..opuyorumnanaktan

miss_curious hayırlı uğurlu olsun cnm
elbisede çok yakışmış belinde incecik evlenince alırsın tabi kilosırnaşık şey

miss_curious hayırlı uğurlu olsun cnm
elbisede çok yakışmış belinde incecik evlenince alırsın tabi kilosırnaşık şey

tesekkur ederim cnm, insallah alirim kilo hayatimda hic almadim, belki ilerleyen gunlerde hapa basliycam o aldirir insallah ascik..kaydirigubbakcemile3

lisedeki ingilizce öğretmeninde senle aynı günde evleniyor canım bende aynı tarihta nikah yapcam valla tüm ingilizcecilerin kardeş günü inş hayırlı olur,öğretmenimin nikahı ataköyde ve sizinkiyle aynı saatte gelemeyeceğimi üzülerek söylüyorum :gitme:

elbisen çok hoş canım.. şimdiden mutluluklar. seni merak ediyordum, bu zevkli çeyiz seçimlerinin sahibi kim diye, birazcık da olsa görmüş oldum :) nişan resimlerin falan var mı?

hadi ya sansa bak, cevremde de var o gunde evlenen cok tatlim ama olsun hocana da simdiden mutluluklar...

gayet güzel bir seçim... mutluluklar..
tesekkur ederim cnm korktugum olmaya basladi kilo vermeye basladim..:çok üzgünüm:

elbisen çok hoş canım.. şimdiden mutluluklar. seni merak ediyordum, bu zevkli çeyiz seçimlerinin sahibi kim diye, birazcık da olsa görmüş oldum :) nişan resimlerin falan var mı?
tesekkur ederim canim, nisan resimlerimi bi ara koymustum ama kaldirdim..Nikaha ait bi kac bisi koyarim nasipse buraya..

tesekkur ederim cokkk.....

hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
amin insallah hepimize cnm..

ay canım hatta diğer öğretmeniminkine de gidemeyeceğim sanırım o gün dersanede çalışacağım umarım böyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…