- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.
ayy canım benim hayırlı olsun kesin geliyorum inş ben de fatihteyim :) hatta hep oranın içini merek ediyordum belki bizim nikahımız da orda olabilir ikamet durumu nedeniyle çok çok tebrik ederim
cnm hayırlısı olsun
hayırlı olsun cnmm benim de düğün ve nikah
Allah mutlu mesut etsin bir ömür inşallah
sagolun kizlar:) Jean bekliyorum cnm zaten cok kalabalik olmaz die tahmin ediyorum asil dugunumuz antalyada olacagi icin..opuyorumnanaktan
nişan resimlerini göstermezsen gelmem canım benim :kedi: baktım resimleri kaldırmışsın boshayallersmile beni ayakkabının altına yazacaksın ama kaydirigubbakcemile5 mutluluklar opuyorumnanaktan:asigim::1hug:
mutluluklar:)
ayyy lilyum cok guldum yasırnaşık şey hakkaten artik mrs_curious yaparim artik heralde..kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun miss canım ondan sonra artık sana
mrs curious derizkaydirigubbakcemile3
guzelim yok ya bu nikah malum tayin istiycem ya ondan once olcak..evi ancak agustos sonu kuramaya basliycaz tayinim cikarsa eger..:1no2:canım ya çok sevindim.. bende diyorum sonbahara kaldı heralde..
ne güzel erkenden kurcan evini..:)
Allah hayırlısıyla yürümeyi nasip etsin bu yolda hayatım1hug
nie kiziyim hayatim hatta miss ile baslayan bi de mail adresim var onu da degistiririm artik..:roflol:belki esprime kızarsın demiştim ama iyi hoşuna gitmişzemuszemus
hayırlısı olsun mutluluklar :)
miss çok güsel kuğu gibiii olmuşsun maşallah
beğendim ben.
gelinliğede başladın mı
cnm begendin mi cidden mustakbel nisanlim cok da begenmedi ama ben yine de aldim..lülülülülülü Gelinlige baslamadim cnm ya ona nikahtan sonra basliycam..Bi kac gnde karar veririm insallah ona baktigim zaman..Sen naptin peki?baktin mi bisiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?