• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Miss_curious'un 26.06.2010'da nikahı var:)))))

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
Kizlar nikah gunumu sonunda bugun aldim.
26.06.2010'da Ali emir-i Kültür merkezinde nikahimiz olucak insallah..Dugun de 25.09.2010'da..
Fatih'e yolunuz duserse nikahima beklerim saat 18:45 'te...opuyorumnanaktan
Bu da giyecegim elbise...
2zgtaht.jpg
1zydbeq.jpg

volooo.jpg

nikah icin aldigim ayakkabi...hihoyyyt
b7gcqg.jpg
2w737s9.jpg

bu da canta...
14xjuwm.jpg
sacima takmak icin aldigim cicek..
be8wzn.jpg
nikah sekerimiz..

Son düzenleme:
ayy canım benim hayırlı olsun kesin geliyorum inş ben de fatihteyim :) hatta hep oranın içini merek ediyordum belki bizim nikahımız da orda olabilir ikamet durumu nedeniyle çok çok tebrik ederim :nazar:

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.

ayy canım benim hayırlı olsun kesin geliyorum inş ben de fatihteyim :) hatta hep oranın içini merek ediyordum belki bizim nikahımız da orda olabilir ikamet durumu nedeniyle çok çok tebrik ederim :nazar:

sagolun kizlar:) Jean bekliyorum cnm zaten cok kalabalik olmaz die tahmin ediyorum asil dugunumuz antalyada olacagi icin..opuyorumnanaktan

sagolun kizlar:) Jean bekliyorum cnm zaten cok kalabalik olmaz die tahmin ediyorum asil dugunumuz antalyada olacagi icin..opuyorumnanaktan

nişan resimlerini göstermezsen gelmem canım benim :kedi: baktım resimleri kaldırmışsın boshayallersmile beni ayakkabının altına yazacaksın ama kaydirigubbakcemile5 mutluluklar opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

canım ya çok sevindim.. bende diyorum sonbahara kaldı heralde..
ne güzel erkenden kurcan evini..:)
Allah hayırlısıyla yürümeyi nasip etsin bu yolda hayatım1hug

nişan resimlerini göstermezsen gelmem canım benim :kedi: baktım resimleri kaldırmışsın boshayallersmile beni ayakkabının altına yazacaksın ama kaydirigubbakcemile5 mutluluklar opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

cnm yazarim tabiki yaa siz bana hatirlatin yeter...opuyorumnanaktan

sagolun cokkkk...opuyorumnanaktan

hayırlı olsun miss canım ondan sonra artık sana
mrs curious derizkaydirigubbakcemile3
ayyy lilyum cok guldum yasırnaşık şey hakkaten artik mrs_curious yaparim artik heralde..kaydirigubbakcemile3

canım ya çok sevindim.. bende diyorum sonbahara kaldı heralde..
ne güzel erkenden kurcan evini..:)
Allah hayırlısıyla yürümeyi nasip etsin bu yolda hayatım1hug
guzelim yok ya bu nikah malum tayin istiycem ya ondan once olcak..evi ancak agustos sonu kuramaya basliycaz tayinim cikarsa eger..:1no2:

bu arada amin kizlar hepimiz mutlu olalim insallah eslerimizle..kaydirigubbakcemile5

miss çok güsel kuğu gibiii olmuşsun maşallah
beğendim ben.
gelinliğede başladın mı

cnm begendin mi cidden mustakbel nisanlim cok da begenmedi ama ben yine de aldim..lülülülülülü Gelinlige baslamadim cnm ya ona nikahtan sonra basliycam..Bi kac gnde karar veririm insallah ona baktigim zaman..Sen naptin peki?baktin mi bisiler..

cnm begendin mi cidden mustakbel nisanlim cok da begenmedi ama ben yine de aldim..lülülülülülü Gelinlige baslamadim cnm ya ona nikahtan sonra basliycam..Bi kac gnde karar veririm insallah ona baktigim zaman..Sen naptin peki?baktin mi bisiler..

ben beğendim cnm. yakışmışda
belinde ne kadar inceymiş,aynı bensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben neye bakcaktım ki canım
benim nişanlı yada sözlü değilim:sinifsinif:
sen gelin ayakkabının altına adımı yazgamyoncuiremsu

Back