Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba :) Miss Dior Cherie isim değiştirip Miss Dior olmuş sadece..Notalarında herhangi bir değişime uğrayıp uğramadığını bilen var mı?Sevil'in çalışanları aynı olduğunu söyleseler de emin olamadım.Yakın zaman da almayı düşünüyorum tekrar ama bu değişiklik kafamda soru işaretine sebep oldu.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese merhaba :) Miss Dior Cherie isim değiştirip Miss Dior olmuş sadece..Notalarında herhangi bir değişime uğrayıp uğramadığını bilen var mı?Sevil'in çalışanları aynı olduğunu söyleseler de emin olamadım.Yakın zaman da almayı düşünüyorum tekrar ama bu değişiklik kafamda soru işaretine sebep oldu.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben uzun bir süre kullandım ama hiç patlamış mısır kokusu almadım. Parfüm konusunda çok bağlı kalamıyorum. Vazgeçmediğim bir iki kokum var ama onlar dışında sık sık değiştiriyorum. Güzel kokmak gibisi yookk
ben kokladım bu parfümü ama patlamış mısır kokusu alamıyor insan .Belkı o koku vardır içinde ama tatlı olduğundan o koku kapatıyordur kısacası ben pek sevemedim.Tatlı koku sevenler deneyebılırler.:44: