Miss dior cherie mi Lolita L mi ?

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
kizlar miss dior cherie hakkinda bir fikri olan varmi acaba?
eger karsilastiricak olursaniz bunumu yoksa lolita L tercih edersiniz ? simdiden tskler :)

Tatlım, kesinlikle bu iki parfümü de koklamadan alma.
Çünkü Lolitalar çok farklı kokular başka parfümlere benzemiyolar ve beğenmeyeni çok.
Miss dior cherie ise beğeneni çok olan bi parfüm gözlemlerime göre.Ben de kokladım çiçek kokulu zarif bir koku bence.Ama bu iki söylediğin parfüm de çok yaygın şu sıralar.Acaba daha özgün bir şeyler mi baksan ?
Yine de eğer koklamadan almak zorundaysan Cherie almanı öneririm..

Canim lolita lempicka elma seklinde olani kullandim ama lolita lempicka L kullanmadim aralarindaki farki merak ediyorum acikcasi

Miss Dior Cherie'yi kazağıma sıkmıştım bir gün. Bir akrabamda vardı.
Kazağı yıkadıktan sonra bile duruyordu kokusu.
Ama öyle aman aman bir koku değil benim için. Biraz da ağır gelmişti bana sanırsam, aslında ağır kokuları severim.

aynen bende agir kokulari özelikle sekerli vanilyali kokulari severim ama söyle baymicak birsey ariyorum. Aradigimi magnetizimde bulmustum ama kuzenimde kullaniyor ve yenilik herzaman iyidir. Bu yüzden Magnetizim yerini doldurabilicek bana özel birsey ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…