• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Miss Defne'den Gelinlik Alan var mı???

darkgirl_07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
22
1
86
Afyon
Miss Defne'den gelinlik bakan ya da alan var MI? Fiyatlar çok uçuk mu? YArdım pleasee...

Ben Miss Defne Kadıköy mağazasından sırf dantel balık bir model beğenmiştim 2600 tl demişlerdi canım danteli az tüllü falan modeller biraz daha uygundu;)

ben aldım. fiyatlar 2500-3500 civarı değişir.çok güzel gelinlikler var ve gözün korkmasın. fiyatlar standart deseler de yordamını bilirsen iyi indirimler yapıyolar. benim gelinliğim 2900dü ben 1800e aldım.

ben aldım. fiyatlar 2500-3500 civarı değişir.çok güzel gelinlikler var ve gözün korkmasın. fiyatlar standart deseler de yordamını bilirsen iyi indirimler yapıyolar. benim gelinliğim 2900dü ben 1800e aldım.

hangi şubeden aldınız acaba ? dikimlerinden ilgilerinden memnun kaldınız mı? bende ordan sipariş verdim ama içime kurt düştü :(

izmirde bugun gıttım daha kalıtesı ve modellerı hıc mı hıc begenmedım ama yanında hemen bıanco var muhtesem ve kanaviçe yı tavsıye ederım almasan da mutlaka bak modeller 1 tane ez azından fıkrın olur

hangi şubeden aldınız acaba ? dikimlerinden ilgilerinden memnun kaldınız mı? bende ordan sipariş verdim ama içime kurt düştü :(
ben izmirden aldım. kalite kötü diyenlere katılıyorum fakat sadece dükkandakiler öyle buna dikkat ettim ben. dükkandakileri satmadıkları sadece denettirdikleri için sanırım benim de dikkatimi çekti dandik duruyor. fakat benim gelinliğimin kumaş kalitesi çok çok iyiydi herkes bayıldı. size dikilen inanın on kat daha güzel oluyor. içine kurt düşmesin güzel olacak

ben izmirden aldım. kalite kötü diyenlere katılıyorum fakat sadece dükkandakiler öyle buna dikkat ettim ben. dükkandakileri satmadıkları sadece denettirdikleri için sanırım benim de dikkatimi çekti dandik duruyor. fakat benim gelinliğimin kumaş kalitesi çok çok iyiydi herkes bayıldı. size dikilen inanın on kat daha güzel oluyor. içine kurt düşmesin güzel olacak

peki gelinliğini görmem mümkün mü :18: inşallah dediğin gibi olur çok taktım kafama :18:

Back