Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriMiss Defne'den Gelinlik Alan var mı???
Ben Miss Defne Kadıköy mağazasından sırf dantel balık bir model beğenmiştim 2600 tl demişlerdi canım danteli az tüllü falan modeller biraz daha uygundu
ben aldım. fiyatlar 2500-3500 civarı değişir.çok güzel gelinlikler var ve gözün korkmasın. fiyatlar standart deseler de yordamını bilirsen iyi indirimler yapıyolar. benim gelinliğim 2900dü ben 1800e aldım.
ben aldım. fiyatlar 2500-3500 civarı değişir.çok güzel gelinlikler var ve gözün korkmasın. fiyatlar standart deseler de yordamını bilirsen iyi indirimler yapıyolar. benim gelinliğim 2900dü ben 1800e aldım.
izmirde bugun gıttım daha kalıtesı ve modellerı hıc mı hıc begenmedım ama yanında hemen bıanco var muhtesem ve kanaviçe yı tavsıye ederım almasan da mutlaka bak modeller 1 tane ez azından fıkrın olur
ben izmirden aldım. kalite kötü diyenlere katılıyorum fakat sadece dükkandakiler öyle buna dikkat ettim ben. dükkandakileri satmadıkları sadece denettirdikleri için sanırım benim de dikkatimi çekti dandik duruyor. fakat benim gelinliğimin kumaş kalitesi çok çok iyiydi herkes bayıldı. size dikilen inanın on kat daha güzel oluyor. içine kurt düşmesin güzel olacak
ben izmirden aldım. kalite kötü diyenlere katılıyorum fakat sadece dükkandakiler öyle buna dikkat ettim ben. dükkandakileri satmadıkları sadece denettirdikleri için sanırım benim de dikkatimi çekti dandik duruyor. fakat benim gelinliğimin kumaş kalitesi çok çok iyiydi herkes bayıldı. size dikilen inanın on kat daha güzel oluyor. içine kurt düşmesin güzel olacak