Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

canım diet listem vardı onu uyguladım ama listedeki en önemli şey tatlı yok ve esmer ekmeğin hayatıma girmesiydi...ilk ay sporda yaptım sonra sadece biraz yürüyüşle dipcik gibi oldum:)

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ben normaldede beyaz ekmek yemiyorum çavdar ekmeği yiyorum cnm.
Yine normaldede beslenme düzenim sebzeler üzerine kurulu,bitki çaylarıda vazgeçilmezlerim böyle olduğu halde kilo alıyorum 1 yıldır.

Hamile değilim merak et diye öyle yazdım kistim var ama birbirine yapışık üçüz.Şimdi tedavi oluyorum kilo almaya başladım hormonlardan

Saçlarını kısa kestirmek isteyen varsa şu modellere bir göz atsın.Benim saçlar çokkkk kısa 3 cm falan her bir telin uzunluğu :))))))
[/URL][/IMG]

mısracım benim burcum balık canım..

made hoş geldin şekerim:)
şu diyet listeni bizede versen :)

umudum hoşgeldin ..

hoşdeldinnn
git tabi ablana canım gurbet zor:))
kocişini de özlersin azcık iyi olur:))

ben de iyiyim canem hava bulanık baya
zaman da geçmiyor
onun dışında bşr sıkıntı yok

Pokacım nasılsın cnm?
Haktan nbr?
Angel senin niye keyfin yok canem?

havadan canım ya
bi sıkıntım yokta hava sıkıyor

mısram topik açmış ben gelmezmiyim:)Selam fıstıklar uzun zaman oldu görüşemiyoruz hem işler hem yeni düzenim malesef girişimi kısıtladı.Umarım hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri...

hoşgeldin madecim nerelerdesin canım sen

ay çok beğendimkaydirigubbakcemile2

Hemen yazıyorum kızlar...
Sabah:2 dilim esmer ekmek, 1 kibrit kutusundan biraz büyük yağsız beyaz peynir,5 zeytin,domates,salatalık,biber sınırsız açık şekersiz çay yada bitki çayı
Ara öğün dört kuru kayısı
Öğlen:Çorba,bir dilim esmer ekmek,salata bol,ızgara et tavuk yada balık..
Aara öğün:bir porsiyon mevsim meyvesi
Akşam:Bir dilim esmer ekmek,çorba,sebze yemeği,salata,yoğurt
Ara öğün:Bir porsiyon meyve
Bol su içiyoruz mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyoruz

anacım ben nerdeyim belli değil vallahi:)sizlerden ne var ne yok hamiş varmı aramızda...

yeni bişey yok canım
pamuğumuz doğum yaptı ikizler geldi : ahmet ve mehmet :)))
cssa doğum yapmak üzere bugün belli olcakta tarihi falan : eymen olucak oğlumuzun adı
jnaz da mutlu sona yaklaşıyor az kaldı : onunda oğlu olcak henüz isim belli değil:kedi:

ben de beklemedeyim her an her şey olabilir :)))

Hadi bakalım kolay gelsin
Bir acaip zor yarış
Banane aman ben anlamam...............................kaydirigubbakcemile2

ya kızlar biz karar verdikde ben çok heyecanlıyım sizde öylemisiniz?artıııııı gebelik öncesi doktora gittinizmi,folik asit içiyomusunuz?test mest yaptırdınızmı?aşı maşı oldunuzmu?ay ne çok soru sordum:))

Madecim heyecanlı değilim,folik asit içiyordum 3 ay önce yarısından fazlasını içtim sonra bıraktım.
Dr a gitmende fayda var tabi sorun var mı yok mu öğrenirsin.
Folik asitede başlayabilirsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…