Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

ya keşke benimde köyüm olsa
dedemlerin vardı ama
artık gidilmiyor
senin köyün neresi canımcım

Gerçekten insanın köyü bi başka canım yaa. havası toprağı... özbek köyü canım benim köyüm. özbeğim bende :hulya: konya - böğrüdelik köyü opuyorumnanaktan
merhaba kızlarrr!!!opuyorumnanaktan

hoşgeldin derincim a.s.

Kızlar işim çıktı resmi bir kuruma gidip döneceğim.Tahminim öğleden sonra 3 gibi dönebilirim.Hepinizi öptüm

burası çok hoşuma gitti yaa müthiş sözleri opuyorumnanaktan

evet canım yaa bende çok mutlu oluyorum aynen. elimde olsa hergün bişeler alıcam delikafadulden

aynen yaaaadelikafadulden
hergün alırım bıkmam
bu ay kaçırdım baya zaten kociş hopp dediyasakkelime

ne güzel canım ben aslen ankaralıyım zaten köyümüz kızılcahamamda ama dedem vefat edince gidemedim bi daha 2 yıl kadar oldu(
annem de bolu mengenli oralara da pek yolumuz düşmüyor ama çok üzülüyorum yani
eskiden çok güzeldi çünkü memleketlerimiz çok güzel hep yeşiilik çam ağaçları misler gibi tertemiz hava ama işte hayat insanı ordan oraya sürüklüyor((

evet begümcüğüm bende sekreterim ama aynı anda hem yazışmaları takip ediyorum hemde personele bakıyorum cnm şimdilik iyi işim 3 yıl oldu zaten sen memnunmusun güzelim

Kızlar işim çıktı resmi bir kuruma gidip döneceğim.Tahminim öğleden sonra 3 gibi dönebilirim.Hepinizi öptüm

kolay gelsin canımmm

bu arada bugün benim doğum günüm kızlar :kedi:

doğum günün kutlu olsun begümcümopuyorumnanaktan
Allah nice yaşlara erdirsin hayırlısıyla sağlıkla sevdiklerinle inşallahopuyorumnanaktan

kopukluk olmuş canım baya. dediğin gibi hayat insanı çok farklı şeklde yönlendiriyor. huzurumuz her daim bizimle olsunda yeter ki.. her yer bir ozaman kaydirigubbakcemile5

nice mutlu yıllaraaa!...

hoşbuldukkk teşekkürler canım!

teşekkürler derincim a.s.

evet begümcüğüm bende sekreterim ama aynı anda hem yazışmaları takip ediyorum hemde personele bakıyorum cnm şimdilik iyi işim 3 yıl oldu zaten sen memnunmusun güzelim

ben pek memnun deilim canım çok yoruluorum. bi çok sorumluluk var üzerimde. yaptıklarıma göre aldığım maaşta tatmin etmior beni

begümcük nice mutlu yıllara

kolay gelsin canımmm

doğum günün kutlu olsun begümcümopuyorumnanaktan
Allah nice yaşlara erdirsin hayırlısıyla sağlıkla sevdiklerinle inşallahopuyorumnanaktan

çookkk teşekkür ederim kızlar. hep birlikte mutlu huzurlu günler bizimle olsun inşallah :1hug:

evet canım büyükler gidince baştan kopuluyor malesef
Allah sağlımızı huzurumuzu bozmasın inş..

ben de cıkayım kızlar hem bir dr a görüneceğim onun öncesindede birsil süpür işleri yapayım hepinizi muckkk

cnm burnum cok akıyor sesim kısık
bir de bahsetmiştim ya tırnak mantarı cıktı ben de ilaç yazdıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…