slm derin hoşgeldin
hoşbulduk kızlarr!opuyorumnanaktanDerincim hoşgeldin cnm.Görüşmeyeli nasılsın?
ya keşke benimde köyüm olsa
dedemlerin vardı ama
artık gidilmiyor
senin köyün neresi canımcım
merhaba kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
derin hoşgeldin cnm
Kızlar işim çıktı resmi bir kuruma gidip döneceğim.Tahminim öğleden sonra 3 gibi dönebilirim.Hepinizi öptüm
burası çok hoşuma gitti yaa müthiş sözleri opuyorumnanaktan
evet canım yaa bende çok mutlu oluyorum aynen. elimde olsa hergün bişeler alıcam delikafadulden
Gerçekten insanın köyü bi başka canım yaa. havası toprağı... özbek köyü canım benim köyüm. özbeğim bende :hulya: konya - böğrüdelik köyü opuyorumnanaktan
hoşgeldin derincim a.s.
nice mutlu yıllaraaa!...bu arada bugün benim doğum günüm kızlar :kedi:
hoşbuldukkk teşekkürler canım!Gerçekten insanın köyü bi başka canım yaa. havası toprağı... özbek köyü canım benim köyüm. özbeğim bende :hulya: konya - böğrüdelik köyü opuyorumnanaktan
hoşgeldin derincim a.s.
afiyet olsun şekerr görüşürüz!opuyorumnanaktanben yemek yiyip geleyim canlarım hepinizi öpüyorum kocaman gelince görüşürüz
Kızlar işim çıktı resmi bir kuruma gidip döneceğim.Tahminim öğleden sonra 3 gibi dönebilirim.Hepinizi öptüm
bu arada bugün benim doğum günüm kızlar :kedi:
ben yemek yiyip geleyim canlarım hepinizi öpüyorum kocaman gelince görüşürüz
aynen yaaaadelikafadulden
hergün alırım bıkmam
bu ay kaçırdım baya zaten kociş hopp dediyasakkelime
ne güzel canım ben aslen ankaralıyım zaten köyümüz kızılcahamamda ama dedem vefat edince gidemedim bi daha 2 yıl kadar oldu(
annem de bolu mengenli oralara da pek yolumuz düşmüyor ama çok üzülüyorum yani
eskiden çok güzeldi çünkü memleketlerimiz çok güzel hep yeşiilik çam ağaçları misler gibi tertemiz hava ama işte hayat insanı ordan oraya sürüklüyor((
nice mutlu yıllaraaa!...
hoşbuldukkk teşekkürler canım!
evet begümcüğüm bende sekreterim ama aynı anda hem yazışmaları takip ediyorum hemde personele bakıyorum cnm şimdilik iyi işim 3 yıl oldu zaten sen memnunmusun güzelim
begümcük nice mutlu yıllara
kolay gelsin canımmm
doğum günün kutlu olsun begümcümopuyorumnanaktan
Allah nice yaşlara erdirsin hayırlısıyla sağlıkla sevdiklerinle inşallahopuyorumnanaktan
kopukluk olmuş canım baya. dediğin gibi hayat insanı çok farklı şeklde yönlendiriyor. huzurumuz her daim bizimle olsunda yeter ki.. her yer bir ozaman kaydirigubbakcemile5
teşekkürler derincim a.s.
ben pek memnun deilim canım çok yoruluorum. bi çok sorumluluk var üzerimde. yaptıklarıma göre aldığım maaşta tatmin etmior beni
çookkk teşekkür ederim kızlar. hep birlikte mutlu huzurlu günler bizimle olsun inşallah :1hug:
ben de cıkayım kızlar hem bir dr a görüneceğim onun öncesindede birsil süpür işleri yapayım hepinizi muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?