Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

amin cnm bizim bu hafta tatil nedeniyle grip
bugün bolbol yatacam

ohh iyiymiş canım
bende bugün son
5 günlük tatile hazırlıyorum kendimi
huzurluyum mutluyum

Angel hoşgeldin yine yoğun mu işler?

hoşbuldum mısracım bugünde yoğun tatil başlangıcı ay sonu derken koşturuyoruz
sen nasılsın neler yapıyosun?

günaydın ben geldim nasılsınız?

günaydın mutlucum
ben iyiyim canım sen nasılsın

merhaba,bu topiğe hep bakıcam bakıcam diyordum bugün kısmetmiş,bende katılabilir miyim :))

selam lady hoşgeldinnn

Hepinizin burda olduğuna çok sevindim. geçen gün günaydın msjı felan yazdım. gelen giden olmadı hiç bende kapatıcaksınız sanmıştım :bbo: nasılsınız kızlar. iyisinizdir herbiriniz umarım.

Angelcım yaptığım işi biliyorsunuz zaten çok riskli ve sıkıntılı ,zaman zamanda yasalar çerçevesinde daha çok sıkıntılı olaylar yaşıyoruz Savcılarla haşır neşiriz son 1 haftadır bu türden olaylarla cebelleşiyoruz.

Teocum bu yıl eğitim çok aksadı,doğru dürüst okula giden çocuk yok.Sizler için tatil babında iyi ama.

Mutlucum sen nasılsın cnm?

Lady hoşgeldin cnm,tabiki aramıza katılabilirsin.Topiğimiz giriş sorularına cvp rica edeceğiz.

Kaç yaşındasın?
Eşin kaç yaşında?
Çalışıyor musun?
Eşin ne işle meşgul?
Ne zaman evlendin?
Bebiş var mı yada düşünüyor musun?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederiz.

Begümcük hoşgeldin cnm.
Bir süredir hem işlerimiz nedeniyle hemde biraz nefes alıp iyi ve kötü kalplileri ayırmak adına ara vermek durumunda kaldık.
Yeniden biraradayız:)

mısraa cım bu durum bnm hoşuma gitmiyor yazık diyorum cocuklara ya gercekten zzülüyorum
bu gribin biyolojik bir savaş veya rant amaçlı oldugun düşünoym
olan garibana oluyor

Hepinizin burda olduğuna çok sevindim. geçen gün günaydın msjı felan yazdım. gelen giden olmadı hiç bende kapatıcaksınız sanmıştım :bbo: nasılsınız kızlar. iyisinizdir herbiriniz umarım.

hoşgeldin canım
nasılsın

günaydın angelım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın cnm

bende iyiyim canım
bugün geçmez artık bana yarın tatil ya:))))

evet cnm biliyorum
Allah kolaylık ve bol sabır versin sana:kedi:

Koç
Sevgili Koçlar güne, Ay gezegeninin Balık burcu seyri altında adım atmaktasınız. ıç dünyanızda, kendinizi farklı ve özgür hissetmenizi sağlayan bu enerji sayesinde geri planda yaratıcı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Sözgelimi, mesleğiniz sanatsal bir çalışmayı gerektiriyorsa, bugünkü enerjiler işinize oldukça yarayabilir. Orijinal veya sıra dışı fikirlerinizle gayet başarılı eserler meydana getirebilirsiniz. Psikolojik olarak kalabalık ortamlardan uzak kalmak isteğiniz bugün yüksek olabilir. Sizinle aynı görüşte olmayan insanlarla aranızda inatlaşmalar ve çatışmalar meydana gelmeden sessiz ve sakin bir şekilde çalışmalarınıza ağırlık vererek ve yarım kalan işlerinizi bitirmeye çalışarak günü geçirirseniz enerjilerinizi olumlu bir şekilde değerlendirmiş olursunuz. Günlük aktiviteniz esnasında etkili olacak bir başka enerji sayesinde hayalleriniz oldukça renklenir.

Aşkın sihirli gücünü üzerinizde hissedebilirsiniz. Ne kadar hareketli bir kişi olsanız da, gerektiğinde kendinize ait dünyanıza çekilerek başınızı dinleyebilirsiniz. Görüyoruz ki enerjilerinizin bugün doğru kullanımı sayesinde hem ruhsal anlamda hem de birebir iş ilişkilerinizde iyi bir imaj yaratabilir ve etkili iletişiminizle zorlukların altından kalkabilirsiniz. Yanlış kullanımınız ise, gereksiz işlerle boşa vakit harcamanıza, önemsiz bir sürü şeyi kafanıza takmanıza ve herşeyden önemlisi iletişim bozukluklara neden olabilir. Size bugünle ilgili tavsiyem duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermemeniz, mantıklı düşünmeye çalışmanızdır.

Şanslı ve bereketli bir gün dileğimle,

BOĞA
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Boğalar bugün hedefinize giden yolda sizi destekleyici sıra dışı fikirlere sahipsiniz. Özellikle dostluk ilişkileri açısından gayet uygun bir gündür. Aynı amacı taşıdığınız kişilerle bir araya gelerek, yeni projeler veya yapılacak işler konusunda fikir birliğinde bulunabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar size farklı bakış açıları sunabilir. Ne zamandır düşündüğünüz işlerinizi, birkaç kişinin yardımı ile elbirliği içinde ortaya koyabilirsiniz. Duygularınızı ifade edebilmenizde sizi destekleyici enerjiler sayesinde yüreğinizdekileri ifade edebilir, başkalarıyla rahatlıkla paylaşabilir ve huzurun ne denli önemli olduğunun bir kez daha farkına varabilirsiniz. Bugün problemlere çözüm bulmanız bir o kadar kolaydır.

Gün içindeki bir başka etkili enerji altında, aşk hayatınızla ilgili meselelerde, her şeyi net ve gerçekçi bir şekilde ortaya koymak için, partnerinize görüşlerini sorunuz ve onun fikirlerinin ne kadar önemli olduğunu muhakkak belirtiniz. Sizin bugün tüm isteğiniz sorunlarınızın kalıcı bir şekilde çözümlenmesidir. Bu nedenle boş yere vakit kaybetmek yerine, asıl üzerinde durulması gereken mevzular hakkında konuşmayı tercih edebilirsiniz. Bazen konu, başka yerlere çekilse bile, siz toparlayabilir ve gerekeni en iyi şekilde yapabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa bugünkü enerjiler romantizm olgusunun ön planda olacağı bir beraberliğe duyduğunuz özlemi arttırabilir.

ıKıZLER
25 Kasım Çarşamba

Sevgili ıkizler bugün, duygu dünyanızla ilgili konularda ise, özellikle aile bireyleri ile aranızda oluşan görüş ayrılıkları ve uyuşmazlıklarda, öncelikle sakin ve kontrollü bir şekilde hareket etmeniz faydalıdır. Aşırı duyarlılık genel olarak olayları abartmanıza ve haddinden fazla sıkılmanıza neden olabilir. Günlük enerjiler altında bir diğer konu ise, sahip olduğunuz değerlerinize verdiğiniz aşırı önemdir. Sizden başka hiç kimsenin bunlar üstünde hak iddia etmesinden hoşlanmayabilirsiniz. Bunun en önemli sebebi, güç ve kontrolü elinizde tutmak isteğinizdir. Günün diğer enerjisi ise, mesleki konularda mükemmellik arayışınızın bu aralar sizi daha fazla çalışmaya zorlamasıdır. Sizin gibi rahat ve özgür bir şekilde hareket etmekten hoşlanan bir insanın, içinde bulunduğu şartlar nedeniyle yavaşlaması ve etrafındaki kişilerin tuhaf halleri yeteri kadar stres yaratıcıdır.

Aynı nokta üzerinde kısılıp kalmış gibi hissetmek, sizin kaldırabileceğiniz bir şey değildir. Siz kendinizi aşmak ve yeniliklerde bulunmak isteyen aktif bir kişisiniz. Oysaki ortam gereği sürekli detaylı düşünmek, birilerine bir şey izah etmek zorundasınız. Epeydir süren bu durum, bazı günlerde sizi fazlasıyla rahatsız etmektedir. Bunun bir gün biteceğini düşündüğünüz halde sorunların bir türlü çözüme kavuşmayışı da canınızı sıkmakta. Bugün benim tavsiyem, öncelikle elinizden geldiğince işlerinizi sakin bir şekilde yapmanız ve zorlayıcı durumlarla karşılaştığınızda kısa molalar vererek ortamdan uzaklaşmanızdır.

YENGEÇ
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Yengeçler bugün yeni bir çevre edinmeyi, ilişkinizi düzene koymayı ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Sizi üzen, rahatsız eden kişilerle gerektiği zaman mücadele etmeyi bilmelisiniz. Canınızı sıkan olaylar karşısında sadece vefa duygusuyla hareket etmek, kendinizi üzmekle eş anlamlı olabilir. Düşündüğünüz yenilikleri uygulamak için herşeyi iyice gözden geçirmeli ve gerekirse değişime gönüllü olmalı, yaşamınıza yeni bir çizgi çezerek bundan sonrasını huzur içinde geçirmelisiniz. Önyargılı davranmamalı, size gerçekten dost olan kişilerin uyarıları konusunda hemen savunmaya geçmemeli, sağlıklı bir sağduyuyla hareket etmelisiniz. ış konusunda sıkıntılı olanlara tavsiyem yaratıcı yeteneklerinizi ve kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz şekilde tercihlerde bulunmanızdır.

Günlük enerjiler gerek çalışma gerekse eğitim hayatınızla ilgili konularda kimi zaman dikkat dağılması gibi sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Bu gibi durumlarda gerekirse yardım alınız. Dünya görüşünüzü değiştirecek ve hayatı yeni bir perspektiften bakmanızı sağlayacak keşiflerde bulunmaya gönüllü olunuz. ınancınızı asla yitirmeyiniz ve hiç kimsenin üzerinizde kontrol kurmasına izin vermeyiniz. Ne zaman duygusal davrandığınızı hissetseniz dengeyi yeniden kurmaya çalışınız. Şimdi geçmiş değil gelecek önemli. Mars gezegeninin parasal alandaki kimi zaman zorlaştırıcı enerjisi altında bütçeniz koşulları içinde hareket etmeye özen gösteriniz.

ASLAN
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Aslanlar bugün, maddi konularda duygusal yoğunluğunuz yüksek olabilir. Günlük enerji altında, kendinizi yaşam karşısında finansal anlamda daha güçlü hissetmek için, öncelikle ne kadar güvende olduğunuz konusunda düşüncelere dalabilirsiniz. ıçinde bulunduğunuz şartları gözden geçirebilir, mesleki konularda nasıl adımlar atmanız gerektiğinin altını bir kez daha çizebilirsiniz. Dışarıdan destek görme ihtiyacı içinde olmanıza rağmen son zamanlardaki gelişmeler nedeniyle bu konuda tam bir belirsizlik hakim olabilir. Bu durum doğal olarak yalnızlık hissi yaratabilir.

ış hayatınız, patronlarınızla olan ilişkiniz konularında tekrar gözden geçirmelerde oldğunuz bu günlerde Güneş gezegeninin Yay burcunda oluşu aslında size yaramaktadır. Ancak bugünkü etkiler nedeniyle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Bugünkü ödemelerinizle ilgili olabilecek ters durumlar veya geçmişle alakalı bazı mevzular nedeniyle gerilim içinde kalmamak için olayları kendi akışı içinde kabullenmeli, elinizde olmayan durumların sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Duygu dünyanızla ilgili konularda ise sakin ve sabırlı davranmaya çalışmanız yerinde olur.

BAŞAK
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Başaklar bugün, aşk hayatınızla ilgili konularda gayet anlayışlı ve sakin davranmaya çalışınız. Umduğunuz veya hayal ettikleriniz dışında gelişmeler olabilir. Fakat bunlar ilişkinizi sonlandıracak kadar içinden çıkılmaz durumlar değildir. Sadece sözel olarak siz fikirlerinizi, o da aynı şekilde kendi düşüncelerini ortaya koyacaktır. Uzlaşmazlık halinde ortak bir nokta oluşturmaya çalışınız. Bugünkü enerjilerin yaratacağı gerilimin bilincinde olarak davranırsanız doğal olarak daha huzurlu olabilirsiniz. Siz ne olursa olsun, bugün kibar, nazik kalpli ve sempatik davranmaya özen gösteriniz. Yani büyüklük sizde kalsın diyelim. ılişkisi olmayanlar ise mantıkları ile duyguları arasındaki dengeyi iyi kurmalı, karşılarına çıkacak kişi hakkında pozitif veya negatif anlamda hemen bir tespitte bulunmaya çalışmamalıdırlar.

Önce durup şöyle etraflıca bir gözden geçiriniz. Aslında siz normalde zaten böyle davranırsınız. Ancak Ay gezegeninin Balıkta yani karşıt burcunuzda ilerleyişi bugün farklı düşünmenize neden olabilir. Anne-Baba Başaklar ise yavrularına karşı daha anlayışlı ve şefkatli davranmaya özen göstermeliler. Çocuğunuzun yeteneklerini ve kişisel yapısını gözden kaçırmadan gerekli analizi yaparsanız ileride oluşacak problemlerin de önüne geçebilirsiniz. Zararlı yollara sapmaması ve iletişimsizlik nedeniyle sizden uzaklaşmaması için anlayışlı ve arkadaşça davranmaya çalışınız

TERAZı
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Teraziler bugün iş hayatınızla ilgili düşündüğünüz yenilikleri uygulamakta zorlanabilirsiniz. Aslında sıra dışı fikirleriniz olmasına rağmen, bunların gereksiz şeyler yüzünden uygulanamaması sinir bozucudur. Sizin isteğiniz aileniz de dahil olmak üzere kimsenin üzerinizde hakimiyeti olmadan işlerinizi yapabilmek. Her kafadan bir ses çıkması doğal olarak sizi gerilime sürüklediği gibi, iş yapmak hevesinizi de söndürmektedir. ış alanındaki belirsizliklerin hala devam ediyor oluşu, birebir çalıştığınız kişilerin sorunları veya kaprisleri, psikolojik olarak sizi rahatsız etmektedir. Gün içindeki en olumlu enerji ise, teknik ve mekanik konulardaki becerikliliğinizdir.

Fakat yukarıdaki etkiler nedeniyle randımanlı çalışmak mümkün olmadığından bu yöndeki işlerinizi yapabilmeniz doğal olarak güçleşmektedir.Gün içindeki diğer enerji ise, iletişim yönünden içinize kapanıklılığınız devam etmesidir. Detaylar beyninizin içinde öyle bir zincir oluşturuyor ki, hangi düşünceye ağırlık verip hangisini devre dışı bırakacağınızı bilemez halde olabilirsiniz. Hele sabah saatleri oldukça yoğun geçebilir, işin ilginci ise bu kadar kafa yormanıza ve yorulmanıza rağmen bunun kimse tarafından tam olarak görülmemesi ve takdir edilmemesidir. Günlük enerjilerin bilincinde olarak kendinizi bilinçli bir şekilde hazırlamanızı tavsiye ediyorum.

AKREP
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Akrepler, Ay gezegeninin Balık burcu seyri altında, hayatı algılayış şekliniz iyimser ve sorunları kendi içinizde çözüme kavuşturmanız gayet kolay olabilir. Gün içindeki enerjiler sayesinde, takıldığınız konulardaki cevapları sezgileriniz sayesinde bulabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, bilinçaltınızdaki sese kulak vermek ve yüreğinizin içindeki inanca güvenmektir. Bu sizi kötülüklerden ve tersliklerden koruyacaktır. Peki bu enerji ile ne gibi gelişmeler yaşanabilir, onu gözden geçirelim. Öncelikle, sağlık ve gündelik iş temponuzla alakalı meselelerde eksiklerinizi görmenize ve tamamlamak adına pozitif düşünmenize, hizmet etme konusunda istekliliğe ve işiniz ne olursa olsun doyuma ulaşmanıza, sağlığınızla alakalı konularda tedavi süresinin kısalmasına ve moral bulmanıza, günlük düzeninizin dağınık olan kısımlarını toparlayarak sistemli hareket etmenize, gereğinden fazla sorumluluk almak yerine gücünüz nispetinde hareket etmenin daha faydalı olacağını görmenizi sağlar.

Herşeyi yeniden düşünerek ele almaya çalışmak moral gücünüzün de artmasını sağlayacaktır. Yalnız ne olursa olsun, yine temkinli olmayı elden bırakmadan hareket etmek her zaman faydalıdır. ıdealleriniz konusunda özgür düşünmekten yana olacağınız bugün, seyahat konusunda istekliliğiniz artabilir ve şartlarınızı tekrar gözden geçirerek bayram için bir plan yapmayı düşünebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla ilgili bir sürpriz haber alabilirsiniz.

YAY
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Yaylar bugün, mesleki konularda kafanızın içindeki fikirleri hayata geçirme konusunda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Tam olarak kontrolün elinizde olmayışı nedeniyle sinirlenmeniz mümkündür. Asıl yapmanız gerekenlerin dışındaki işlerle uğraşıyor olmak size sıkıcı gelebilir. Aklınız genel anlamda eviniz ve ailenizle ilgili meselelere takılı olması dolayısıyla işinize kendinizi veremeyebilirsiniz. Detaylı düşünceler ardı ardına beyninizi meşgul etmekte olabilir. Bu yüzden de işinize kendinizi vermeniz zor olabilir. Kimi durumlarda ise, işyerinde yetiştirilemeyen işlerin evde yapılması zorunluluğu da canınızı sıkıyor olabilir. Siz ne kadar evinizde huzur içinde olmak isteseniz de, işinizdeki sorunların çözüldüğü alan genelde eviniz olabilir. Bu aralar yoğunluğunuzun bu şekilde olacağı durumlar oluşabilir, şimdiden farkında olarak kendinizi alıştırmanız gerekebilir.

Bugünkü diğer bir enerjiniz ise, işyeri ortamındaki söylentiler üzerinedir. Bazı kişilerin ters giden durumlarla ilgili ağızdan ağza söylentileri canınızı sıkmaktadır. Bunların kulağınıza gelmesini hiç hoş karşılamadığınız için kimi zamanlar isyan edebilir ve ağzınıza geleni söylemek isteyebilirsiniz. Eleştirilerin ardı ardına gelişi de ayrı bir konudur. Kimsenin yüze konuşmayıp, böyle arkadan laflar etmesi karşısında mantıklı bir insan olarak fena halde kızmaktasınızdır. Doğal olarak güvendiğiniz kişilerle konuşmak gereği duyabilirsiniz. Kısacası işyeri şartları şu an pek güven içinde olmanıza olanak tanımamaktadır. Siz enerjilerin bilincinde olarak, kendinizi pozitif anlamda yönlendirirseniz, bu geçici durumun sizi fazla tedirgin etmesine izin vermemiş olursunuz.

OĞLAK
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Oğlaklar bugün, zekanızın parlaklığı ve aynı zamanda pratik çalışma gücünüzün artışı, ilgilendiğiniz alanlarda bilgi sahibi olmanızı kolaylaştırır. Bu durum başta, yüksek eğitimle ilgili alanlarda ve işinizin gereği olan tüm görüşmelerde size üstünlük kazandırıcıdır. Uluslar arası iletişim veya sırf bilgi sahibi olmak adına yapılan yolculukların temelinde, yeni ve farklı olanı keşfetmek güdünüz yoğundur. Çevrenizle olan iletişiminizin genelinde iki farklı etki söz konusudur. Birincisi, kimsenin üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeden gönlünüzce yani içinizden geldiği gibi konuşmak, ikincisi ise size ters gelse de, başka insanlarla anlaşabilmek için kendinizden ödün vermek. Bu ikilem rahatsız edici olsa da, günün enerjileri bu şekilde hareket etmenizde etkilidir.

Sevgili Dostlarım, bazı durumlar şu an içinden çıkılmaz bir halde olsa da, siz sabrınızla üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Yeter ki karamsar düşünmeyin. Bakın bugün, Ay gezegeninin Balık burcunda ilerleyişi maneviyatınızı güçlendiricidir. Ayrıca bugünkü enerjiler, maddi şartlarınızı daha iyi seviyeye getirebileceğiniz keşiflerde bulunmanızı destekleyicidir. Dostlarınız veya yakın arkadaşlarınızdan yardım görebilir veya kendi oluşturduğunuzu çevrenizle sıra dışı ortamlarda ilginç tecrübeler yaşayabilirsiniz. Farklı yönlerinizi diğer insanlara göstermekten lütfen çekinmeyiniz.

KOVA
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Kovalar bugün, parasal konularda iki farklı görüş sahibi olabilirsiniz. Bir taraftan herşeyin yoluna gireceğini iyimser bir şekilde düşünebilir diğer taraftan sorunları görmezden gelebilirsiniz. Tabii ki çok haklısınız farkındayım. Kendi emeğiniz veya iyi niyetinizle çabaladığınız halde, yaşadığınız düş kırıklıkları yüzünden bir çoğunuzun hevesi kaçmış durumda. Hatta yapılması gerekenler konusunda sizi uyaran kişilerden bile uzak durmak isteyebilirsiniz. Ancak bugün Balık burcunda ilerleyen Ay gezegeni, inancınızı güçlendirici bir etkidir. O zaman gelin umudunuzu kaybetmeden günün enerjisini olumlu sakin bir şekilde değerlendirerek maddi konular üzerinde odaklanmaya çalışın. Belki mucizevi şeyler olmayabilir. Ancak şu var ki, durumunuzu daha sakin ve pozitif şekilde ele alabilirsiniz.

Aşk hayatınızla ilgili konularda ise bugün düşünceli haliniz gözlerden kaçmaz. ıçinizdeki hisleri yazıya dökebilir veya güvendiğiniz bir dostunuzla paylaşabilirsiniz. Kimileriniz ise, bütün bunları düşünmek yerine, hobileriyle ilgilenmeyi tercih edebilir. Bazılarınız için bugünün anlamı, sevdiklerinizin sizinle daha çok ilgilenmesini beklemeniz şeklinde gelişebilir. Ancak bunu direkt olarak istemek yerine onların kendiliğinden sunmalarını bekleyebilirsiniz. Aslında sizin için şu aralar en önemli şey, rutin olmayan ve kendinizce planladığınız şekilde ilerlemektir. Bu yüzden de acele etmek istemeyebilir, gün boyu ruhunuzu dinlendirmeyi tercih edebilirsiniz.

BALIK
25 Kasım Çarşamba

Sevgili Balıklar, hayatı algılayış şekliniz oldukça iyimser ve sorunları kendi içinizde çözüme kavuşturmanız bugün kolaydır. Burcunuzda ilerleyen Ay gezegeni, size aradığınız cevapları bulabilmenizde ışık ve rehber olabilir. Bunun için yapmanız gereken tek şey, bilinçaltınızdaki sese kulak vermek ve kendinize güvenmektir. Bu sizi kötülüklerden ve tersliklerden koruyabilir. Pozitif etkiler altında, sağlığınızla yakından ilgilenebilir ve gündelik iş temponuz içinde size gerekli olan eksiklerinizi gözden geçirerek tamamlamaya çalışabilirsiniz. Gün içindeki enerjiler birebir olarak burcunuz üzerinde etkili olacağından, dünyaya daha iyimser yaklaşabilir, dostlarınızla paylaşımda bulunabilirsiniz.

Eğer bu konuda sorunlarınız varsa ılımlı bir şekilde çözüme kavuşturmanız kolaydır. Ayrıca girişimlerinizle ilgili konularda güven duygunuz diğer günlere nazaran olumludur. Yüksek eğitim konusunda farklı alanlara ilgi duyabilir ve bu mevzularda yapabileceklerinizi araştırabilirsiniz. ıdeallerinizi gerçekleştirme konusunda her zamankine oranla daha istekli ve düşüncelerinizi ifade etmede çok daha başarılısınızdır. Seyahat konusunda istekliliğiniz artabilir ve şartlarınızı tekrar gözden geçirerek bayram için bir plan yapmayı düşünebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla ilgili bir sürpriz haber alabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız vasıtasıyla yeni biriyle tanışabilirsiniz.

:))))
25 yaşındayım.
eşim 27 yaşında.
çalışıyorum.özel bir sigorta şirketinde sağlık danışmanlığı yapıyorum.
eşimde bir kamu kurumunda halkla ilişkiler uzmanı.
bebiş yok henüz,1 yıl sonra düşünüyoruz.
7 yıllık beraberlikten sonra 10,10.2009 da evlenebildik :)))

mısraa cım bu durum bnm hoşuma gitmiyor yazık diyorum cocuklara ya gercekten zzülüyorum
bu gribin biyolojik bir savaş veya rant amaçlı oldugun düşünoym
olan garibana oluyor

Bende aynı şeyi düşünüyorum,üzülüyorum ve çok kızıyorum.
12 yaşındaki okul başarısı yüksek olan yeğenim bu olaylar nedeniyle adaptasyon problemi yaşıyor ve dersleri çok düştü.
Çocukların tüm geleceği çokkkkkk etkileniyor.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…