merhaba bayanlar, nasılsınız?
Şuan ellerim titreyerek yazıyorum dedem yalan olmaz, biraz önce sinirden Ağladım çünkü.
Benim derdim 'sesler'
Olayı anlatayım, dışardan hiç bir şeymiş gibi gelecek size fakat benim için Çin işkencesinden farksızdı. Ben bir dersaneye gidiyorum, mezunum. Gelgelelim Karadenizli bir arkadaşım sabah sabah tıkanmışcasına bir nefes alışı var, arkadaşımı gerçekten seviyorum fakat bu durum Yüzünden ona kin besleyeceğim yakında. Ciddiyim bu Yüzden sınavda ondan nefret ettim, sınavımı kulaklarımı tıkayarak çözmeye çalıştım ama resmen beynimin içinde nefes alışlarını duyuyordum. Daha fazla sınav çözemeyeceğini anlayınca 1 saat erken çıktım Sınavdan, tahmin edersiniz sınav sonucum da berbattı. Sınava sabah girmiştik izlerinden kaç saat geçti atlatamadım bildiğiniz sinirden Ağladım eve gelince, sınavda ağlayacaktım ama birisi görmesini istemediğim için ağlayamadım. Bayanlar hiç bir Çözümü yok mu bu illetin? ....içeren bir ilaç varmış konsantrasyonu baya arttırıyormuş, sizce psikiyatra gitsem sınavda almam için bana o ilaçtan verebilir mi? Böyle gerçek sınavda nazarım hiç bilmiyorum acil çözüm yolu bulmam lazım bayanlar, ritalin kullandınız mı hiç? Kullanmalı mıyım? Antidepresan hakkında düşündükleriniz neler? Lütfen bana yardım edin insanlar gülüp geçiyor bu duruma ama ben kendimi tumarhanelik hissediyorum tüm sosyal Yaşamım da alt üst olmak üzere, cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum