Misophonia deli edicek beni !!

ya okurken kötü oldum ama ya dişlerine kaçar olabilir ama insan lavoboya falan gider tövbe tövbe valla ben açıkça söylerdim ona ne yaptığını sanıyosun falan çok kötü durum valla
Canım lavaboya gitti çıkmadı diyelim kürdan denen birşey var ve öğlen yemekhanede peçete ıslak mendij iki kürdan poşette veriliyır al koy cebine dimi. Yeni takıntılar oldu bende sayesinde. Kişisel olarak kalorifer borularından gelen çıt çıt sesine uyu olurum merkezi sistem gece kapanırken sabaha karşı çalışırken ses oluyor ikisi de en sessiz zamanda yani beyninde çınlıyor kulak tıkacı kullamıyoruz eşim uyurken ki sesler konusunda daha hassas o hep kullanırmış beni de alıştırdı

Benim sakiz sesi, agiz sapirtisi, burun cekmesi, sesli nefes alma vb :)
Benden başkası çiğniyorsa sakız korkunç bazen eltim atıyor azına kaçıyorum KV arkamdan bağırıyor gel çıkardım diye Burun çekmesine çocuklardan alışdım artık hiç durmuyor çünkü o minnacık burunlar

evet onu bız de soyledık ama ıste kulaklarım bellı bı sure sonra daral gelıyo ya agırlık yapıyo resmen uğultu bır de

aa eşinizden ve bu adamdan gelmiş bu takıntı

aynen bende hoşlanmam böyle seslerden...eşimin kronik öksürüğü var..her dakika öksürür..geceleri horlar üstelik..öyle öksürüğü sık gürki iki kelime konuşamam..yıllardır bu sıkıntı var..

Allah yardımcınız olsun
saglık en onemlısı keske olmasaydı bu
benım de annecımde var kronık öksürük off uyuyamıyor benı de uyutmuyordu
neyse ki şimdi ayırdım evlerimizi
ama içim acıyor yıne de ya

Cogu bende de var. Bu aralar çıldırmak uzereyim hatta bunun yuzunden. Kayinvalidemin disleri takma ve sakiz cigniyor her cigneyiste o disler cikip geri giriyor, sakiz sesi ayri gicik bi kac kez dislerine zarar verir vs bahaneler üretmeye calistim ama i ihh kadin inatla cigniyor.

Ölür müsün, öldürür müsün.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…