sınav ve shrakıra kemeri...:)wuuu ama oynarken ıyıdır o bee
:=)
Bence işe yarıyor taklit etmek. Arkadaşım cips yerken ses çıkarıyor çok fena. Geçen gün ben de onun çıkardığı sesi taklit ettim. Bi rahatlama geldi sankievet pskolog arkadasım var onunla paylaştım
konservatuvardakı hocamla paylaştım
eskı tıyatro hocamla falan
aklınıza gelebılecek en bılgılı kısılerle belkı ama bana rahatsız oldukca gozunde buyuyor dedıler
sende catırtılı ye aş kendını dedıler kımısı yanı hepsi degıl
Cogu bende de var. Bu aralar çıldırmak uzereyim hatta bunun yuzunden. Kayinvalidemin disleri takma ve sakiz cigniyor her cigneyiste o disler cikip geri giriyor, sakiz sesi ayri gicik bi kac kez dislerine zarar verir vs bahaneler üretmeye calistim ama i ihh kadin inatla cigniyor.
Ben 6. seviyedeyim ne yazık ki. Ağzını açarak sakız çiğneyen bir kıza 15 dk. dik dik baktım 3 gün önce otobüste. Ne bakıyorsun deseydiiii, ah deseydi.... Mp3 çalar olmadan otobüse binemiyorum. Eş kaza şarjı bitmişse ağlayacak gibi oluyorum...
Seviye Belirleme ölçeği:
http://www.misophonia-uk.org/the-misophonia-activation-scale.html
ama işte nereye kadar kendıme yakıstırsam hart hurt =)Bence işe yarıyor taklit etmek. Arkadaşım cips yerken ses çıkarıyor çok fena. Geçen gün ben de onun çıkardığı sesi taklit ettim. Bi rahatlama geldi sanki
ben 9. seviyedeyimama işte nereye kadar kendıme yakıstırsam hart hurt =)
olmuyo kı
Günaydın.Gerçekten benzerini takmıştı.Ben yabancı dilden girdim sınava aklımı toparlayamadım gözetmene söyledim sizden başka kimse rahatsız olmadığı için uyarı veremem dedi.Ağlicaktım nerdeyse.sınav ve shrakıra kemeri...:)
ben 9. seviyedeyim
ya zaten ben bu seslerden rahatsızlık duyuyorum bide eşim inadına yapar çıldırmak üzereyim
hadi horlama uyurken yapıyor elinde değil, ama SOSLU MISIRI veya cipsi öyle bir yiyorki Allah ım üst kat duyuyor, hele bisküvi ayyyy dişlerim kamaşıyor . ya ben bisküviyi 10 dk ağzımda beklete beklete yiyorum. ya insanda hiçmi anlayış olmaz, heleki dişlerinin arasında kalanları diliyle cık cık ayyyy yazarken ürperdim, nasıl bağırıyorum yapmaaaaa yeteeeerrr diye sırıtıyo manyakmısın sen takıntılımısın sen gene sapıttın filan diyo bana kaç kere ellerim titredi elime geçeni fırlattım ben yok ama adamda bir gram uzlaşma yok, saygı yok.
üni sınavına girdiğim yıllarda sınavda bişey yemek serbestti Allah ım arkama biri çilingir sofrası kurmuş, cips ler , çik. gofretler , paket hışırtısı , ahanda bitti çok şükür diyorum hooop bi paket daha açıyor , zift gibi yiyo ya kıtlıktanmı çıktın!!!! (yaşımda çıktı meydana :)))
namaz kılarken annem öyle bi dua okuyor bu sefer ben şaşırıyordum namaz kılarken çünkü içim gıcıklanıyo, başka odaya kaçardım.
boşuna anahtarı sallarlar o çıkan ses
çayını şiddetle karıştırıp çay kaşığı ve camdan yankı çıkaran ses,
kıtırtılı yicekler
küp şeker yeme sesi ııııyyyyyyyyyyy
çatalın kaşığın porselen tabakla tııın tıın buluşması
breyz matkap sesi
parmakları masaya vurma
sesli nefes alıp verme
saat tıklaması
ayyyy hangi birini söyliyim, daha yazarken bile bilgisayarı atacak oluyorum sesler aklıma geliyor :))
Allah ım ben ben olmuyorum sanki dişlerimi sıkmaktan sallanıyolar. oğlumda benim gibi kulaklarını kapatıyor elleriyle kuzucuğum eşim bir şey yapıyorsa anneeee susssuuun bu çok kötü, rahatsız oldum, bu sesi sevmedim, kapatsııın diyor, komşulardan gelen seslerede aynı kuzum, çok uzaktaki sesten rahatsız oluyor. 3,5 yaşında ve karnımdayken böyle ani rahatsız edici şeylere hemen tekme atar sıçrardı, kızım yapmazdı ve halen aynı devam.
ama işte bizim toplumumuza bunları ifade edebilmek ve anlayış istemek genelde çok zor , sorun bizde diye görüyorlar, ben kendimden çok oğlum adına endişeliyim bu konuda
Çıkan seslere tahammülü olanlar zaten cennetlik :)sen mıshophonıa ıcıne normal takıntıları da koymussun
mıshophonıa sadece cıkan seslerle alakalı seyler
zaten normalleri de yazsam burdan fızana yol olur heralde benım
şükür ki tek takıkk ben değilmişim =))))
Çıkan seslere tahammülü olanlar zaten cennetlik :)
burada şikayet edenleri kayınpederimle tanıştırmak isterim.eminim böylesini görmediniz. bir üzüm yiyişi var. 50 kmden duyulur. üzüm bu ya küçücük meyve dimi?
ama o ses....vıccccjjjccccıkkk
ve bu sadece bir üzümden çıkıyor.
adam bir de üzüm hastası.
yemeğe başlayınca evi komple tahliye ediyoruz
Yalan mı ama... Bu dediğim 25 sene önce tabii, o zaman takma dişleri yapıştıracak yapışkanlarda yoktu seyreyle sesi kastanyet gibi hahahahahaha=)) ya ne tuhaf işte
Birde o takma dişlerle sakız çiğnemeye kalkardı demişsin ya tutamadım kendımı güldüm ama ya