SummerMiss Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2007 Mesajlar 700 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer İstanbul 3 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi SummerMiss #1 ülkemizde o.c dizisiyle adını duyurdu. Ben bu kızı gerçekten çok seviyorum kendine has bir stili var şu sıralar yeni dizisi the beautiful life ile gündemde umarım bizim ülkemizde de gösterilir buyrunnnnnnnnn
ülkemizde o.c dizisiyle adını duyurdu. Ben bu kızı gerçekten çok seviyorum kendine has bir stili var şu sıralar yeni dizisi the beautiful life ile gündemde umarım bizim ülkemizde de gösterilir buyrunnnnnnnnn
SummerMiss Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2007 Mesajlar 700 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer İstanbul 3 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi SummerMiss #2
angel22 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 363 Emoji Skoru 40 Puanlar 118 3 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi SummerMiss #3 bir ara çok zayıfladı yüzü falan çökmüştü yanakları falan umarım eski halline dönmüştür çok kötü görünüyordu çünkü
bir ara çok zayıfladı yüzü falan çökmüştü yanakları falan umarım eski halline dönmüştür çok kötü görünüyordu çünkü