- 4 Mart 2012
- 1.368
- 4.722
- Konu Sahibi lilith2013
BeNce yazdıkça batacakksohbetin sonunu merak ediyorum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BeNce yazdıkça batacakksohbetin sonunu merak ediyorum :)))
ay siz bu karıyı tanımıyorsunuz.pisliiik haseeet ne çirkeftir o
Şu mesajlardan sonra ev sahibinin haklılığı arttı gözümde.yahu bu misafir kadını önceden de tanırım pislik,çirkef kadının teki . kendisi hemşiredir.hastaları fırçalar da fırçalar. ne olmuş bir gün empati yapma şansı vermişsem.
peki ev sahibesinin doğrudan bana söylenmesi..ve o söylndikten sonra kadın iyice coştu..
Sizin gibi nezaketten yoksun insanlar yüzünden çarşı pazarda yanlışlıkla birine poşetim sürtünse bile elli defa özür diliyorum.
Neredeyse ayaklarına kapanacam...
Yanlışlıkla ayağına basıyor ve sen dikkat et diye sert tepki veriyorsun.Ev sahibesine saygın olursa,onun evinde onun misafirine de saygın olur.bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?
yahu bu misafir kadını önceden de tanırım pislik,çirkef kadının teki . kendisi hemşiredir.hastaları fırçalar da fırçalar. ne olmuş bir gün empati yapma şansı vermişsem.
ay siz bu karıyı tanımıyorsunuz.pisliiik haseeet ne çirkeftir o
ayagınıza bastıgında bence fazla tepki vermişsiniz...sertce dikkat et demek yerine karşı tarafın pardon demesini bekleseydiniz yada demiyosa muhatap olmasaydınız keşke.....bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?
aynen katılıyorum :))))))Ben de olsam ev sahibesi gibi cılız bir sesle gitme derdim. Taraf tutma falan değil bu, kadın yanlışlıkla ayağınıza basıyor, siz "dikkat et" diye sertçe bağırıyorsunuz. Neden bu kadar öfke?
Konunuz "misafirlikte diğer misafire ettiğim" olmalıydı...
1,5 yıl geçmiş, ayağının sızısı da öfkeli hali de geçmiştir çoktanAcilen doktora gider ben galiba çevremdekilere zarar veriyorum derdim. Yardım ister bu tedaviyi kabul ederdim. Yoksa herkes bana takıyor kimse beni sevmiyor diye ağlak ağlak gezerdim.