misafirlikte ev sahibesinin ettiği.

Misafir misafiri sevmezmiş,ev sahibi ikisinide sevmezmiş:KK48::KK48: ilk sert tepkiyi veren siz olduğunuz için kadın ciyak ciyak bağırmakta haklı ev sahibininde size kızgın olması...

Ayagima biri bassa onemli degil diyip gulerdim ne kadar canim yanmis olsada insanlik hali olabilir bende yapabilirim sayet ben yapsam ve bana sertce bir tpki verse karsidaki orda sacini basini yolardim misafir az yapmis arkadasinizda dogru olani yapmis acikcasi kendinizi sorgulayin

Çok kabasınız, ben dışarda tanımadığım bir insan ayağıma bassa sertçe uyarmıyorum kaldıki siz arkadaşınızın evinde onun misafirine kabalık yapmışsınız. Ben olsam hiç kal falan demez telefon da etmezdim

Keşke öfkenizi kontrol edebilseymişsiniz çünkü bariz siz haksızsınız.
Özür dileseydiniz ya da

Ev sahibi olarak ben de haksız yere gerginliği başlatan tarafın gitmesini isterdim çünkü bu tip tartışmalar gecenin kalanını da etkiler. Ev sahibi de sizin haksız olduğunuzu düşünmüş ki ortamda sakinlik sağlansın diye sizin gitmenize ses çıkarmamış.
Ayrıca bir misafirimin başka misafirimi bu şekilde uyarmasından ben de hoşlanmazdım.

bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?
Neden sertçe dediniz ki? Bilinçli yapmamıştır herhalde.

Geçen sene arkadaşın arabasından inerken onun başka bir arkadaşı bacagımı tepmişti resmen ve 2 ay mosmor gezdim, demekki saçını başını yolmalıymışım halbuki gözümden yaş gelmesine ragmen önemli değil demiştim, bilememişim valla:))

Kulüp arkadaşım konu sahibesine sen haklısın doğru olan sendin dersek daha mı iyi olacak
Yanlis anladin sanirim kulup arkadasim. bence de haksiz ve konu acmadan dusunseydi keske hatali ben olabilir miyim diye. aksi halde burda boyle ogrenirsin demek istedim. Farkli dusunmuyoruz yani . Elbette hataliya hatalisin diyecegiz . :KK36:

Misafir misafirden hazetmez ev sahibi hicbirinden sozunun ornegi gibi:KK66:) kusura bakma da niye oyle sert bi tepki verdin etki tepki meselesi

iyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?
bunı söylerken yüzünüzün ifadesi neydi kim bilirki kadın öyle bir tepki vermiş. ben yanlışlıkla birinin ayağına basıcam bana sert bir biçimde çocuk azarlar gibi dikkat et dicek ee saçını başını yolmak farz kimolduğunuzu sanıyorsunuz :KK14:

bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?
Bence senin yaptığın çok ayıp ev sahibi yapması gereken yapmış

dikkat et dedim sertçe.
kardeşim kimse senin şımarık küçük bebe triplerini çekmek zorunda değil sen kimsin ki ayağına yanlışlıkla basan birini sertçe uyarıyosun hayırdır yani iyi yapmış kadın sana bi de hala kendini savunuyon o şöyle yaptı bağırdı diye iyi de neden bağırdı ? senin tepkine bağırdı küçük bebe misin ya

dikkat et dedim sertçe.
kardeşim kimse senin şımarık küçük bebe triplerini çekmek zorunda değil sen kimsin ki ayağına yanlışlıkla basan birini sertçe uyarıyosun hayırdır yani iyi yapmış kadın sana bi de hala kendini savunuyon o şöyle yaptı bağırdı diye iyi de neden bağırdı ? senin tepkine bağırdı küçük bebe misin ya
yahu bu misafir kadını önceden de tanırım pislik,çirkef kadının teki . kendisi hemşiredir.hastaları fırçalar da fırçalar. ne olmuş bir gün empati yapma şansı vermişsem.

X