misafirlikte ev sahibesinin ettiği.

Zip zipe ne oldu bilgim yok ama onun yerine ben sorayım yaşlar kaç acaba ergence davranışlar bunlar lakin aynı sebebler benim içinde geçerli yan gözle ne diye bakdın ayagını çeksene yaygarıyı basan küçük kızım eee bunalıpda yemeğini yiyen kalksın diye söyleyen ben ben ne yaptım diye küsen çoçuklar en sonunda uleeeeennn büyüyünde hergün kahvaltıya gelmezsem namertim diyorum içimden aynı o hesap sizinkiiii çoçuk gibi dalaşan iki misafir ev sahibinin yerinde olsam ikinizide dışarı atar oturur yemeğimi yerdim:63:

peki ev sahibesinin doğrudan bana söylenmesi..ve o söylndikten sonra kadın iyice coştu..

canim ayagin ayagimin ustune,bilmem farkinda misin der gulebilirdiniz.kadinda essek degil heralde,bagirip cagirmazdi bunun icin..
uslup yanlis cok yanlis :KK43:
ben sanmiyorum bilerek yaptigini.

Neden kendi yaptiginiza bakmiyosunuz!

Cok ayip etmissiniz hem ev sahibine hem misafire. Bir evde misafirken, o ev sahibinin misafirine bu sekilde kabalik ( hafif tabirle), insanlarin huzurunu kacirmaya hakkiniz yok.

Kimse sizin kaprisinizi cekmek zorunda degil. Ev sahibi huyunuzu bildigi icin aslinda gitmenizi istese de ayip olmasin diye ciliz sesle gitme demis. Demek ki bunu sık sık yapiyosunuz.

Sizin yerinizde olsaydim,huzurunu kacirdigim insanlarin icinde ben de durmaz giderdim. Yiyip icmeye devam ettiniz anlasilan...

Burada üçünüzde bir şeyler öğrenmişsiniz
Ev sahibi sizin gibi biriyle dostluğun pekte iyi olmayacağını
Siz tepki verirken kendinize hakim olmayı
Diğer misafir birinin misafiri varken ikinci misafirin birinci misafir tarafından istenmeyeceğini
Üçünüz adına iyi olmuş
Ve biz de buraya konu acarken once oturup iyice bir dusunup acaba ben hatali olabilir miyim ki diye kafa yorduktan sonra konu acmamiz gerektigini aksi halde bdv hatunlari tarafindan aci gerceklerin tokat gibi yuzumuze carpilacagini ogrendikEn Büyük KK:KK58:

Ve biz de buraya konu acarken once oturup iyice bir dusunup acaba ben hatali olabilir miyim ki diye kafa yorduktan sonra konu acmamiz gerektigini aksi halde bdv hatunlari tarafindan aci gerceklerin tokat gibi yuzumuze carpilacagini ogrendikEn Büyük KK:KK58:
Kulüp arkadaşım konu sahibesine sen haklısın doğru olan sendin dersek daha mı iyi olacak

ev sahibinin dışında ikiniz de hatalısınız.
siz misafirsiniz, başka birinin evinde misafiri böyle azarlayamazsınız.
diğer hanım da size uymak yerine kendi evinde olmadığını hatırlayıp uzatmadan size kibarca haddinizi bildirebilirdi.
ben ev sahibi olsam ikinize de mesafeli olurdum. çünkü herkes nerede olduğunu unutmuş.

başka misafir geldi diye mi gerildin öyle anlaşılıyor, kadının ayağına basması da bahane olmuş, karşı tarafında sesinin gür çıkabileceğini hesaba katmadın sonra da toparlayamadın, afferim ev sahibi olsam hepinizi kişelerdim

Arkadaş kendisi varken başka misafir gelmesine gerilmiş anlaşılan... Karşı tarafın da bağıracağını tahmin edememiş, mahcup olup oturur sanmış. Amaç kadını al aşağı etmek iken, kendisi yerle yeksan olmuş, toparlayamamış...

Yalnız ben ev sahibinin yerinde olsam aramam. Hatalı olan konu sahibi, arayıp, kusura bakma o gün gergindim, bir an da kaba davrandım. Arkadaşına da özrümü ilet, seni de zor durumda bıraktığım için kusurabakma derdim.

iyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?

Sizin verdiğiniz tepki yerinde değilken baskasinin tepkisini ölçmek tuhaf oluyor?

Çocuk mu uyariyorsunuz "dikkat et" diye? Kadin oturduğu yerden koşarak gelip ayaginiza basmadi herhalde.
Görmemiş ki basmis. Buna "dikkat et" deme amaciniz nedir?

Tek bir amaci olabilir karsi tarafi rencide etmek için. Ama kadin pisirik değilmiş vermiş cevabinizi iyi de yapmis.

bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?

Bütün bunlarin hepsi sofraya otururken oluyor sasirdim yahu sofra dedigin bildigimiz yemek yenen yermi arkadasim ,eger öyleyse cidden cok ayip birsey yapmissiniz .

bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?

siz başlatmışsınız

Dün 5 yaşında çocukların doğum günü partisine gittim

Çarptılar birbirlerini düşürdüler tutup kaldırdılar sırtlarını sıvazlayıp oynamaya devam ettiler

Anneleri de ay benim çoćuğumu düşürdüler ay şimdi niye böyle oldu dediler çocuklar normal anneler garipti

Siz 5 yaş çocuğunun bile hoş görebileceği bağırıp çağırmayacağı bir durumda olay çıkarmışsınız

Amacınız diğer misafiri ezmekmiş mahçup olsun günü mahfolsun istemişsîniz ama o altta kalmamış. Iyi de etmiş

Ben olsam ev sahibine saygımdan susar özür dilerdim sizden ama demek ki bazı şeyleri alttan almamak lazınmış

Yazık ev sahibine ne kötü bir durumda kalmış

tobe yarabbm sız ıyımısınz ya ben olsaydım dırek sana tepkıyı koyardm noluo yanlıslıkla olmus dkkat et ne demek etse zaten basmaz .. Evıme baska mısafr gelecek ona boyle yapacaksn sana gule gule canm hadıııı derdım :))

siz suçlusunuz.ev sahibi iyi bir şekilde idare etmiş.nolmuş yani kazayla insan ölüyor diye bir laftır hiç duymadınız mı.banada biri sertçe öyle bişey dese bağırırdım sanırım.

Başlatan sizsiniz sizde hata ve ev sahibi haklı ne yapsın arada kalmış en tedirgin o olmuştur.

X