- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
- Konu Sahibi lilith2013
Evcilik mi oynuyodunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki ev sahibesinin doğrudan bana söylenmesi..ve o söylndikten sonra kadın iyice coştu..
Ve biz de buraya konu acarken once oturup iyice bir dusunup acaba ben hatali olabilir miyim ki diye kafa yorduktan sonra konu acmamiz gerektigini aksi halde bdv hatunlari tarafindan aci gerceklerin tokat gibi yuzumuze carpilacagini ogrendikBurada üçünüzde bir şeyler öğrenmişsiniz
Ev sahibi sizin gibi biriyle dostluğun pekte iyi olmayacağını
Siz tepki verirken kendinize hakim olmayı
Diğer misafir birinin misafiri varken ikinci misafirin birinci misafir tarafından istenmeyeceğini
Üçünüz adına iyi olmuş
Kulüp arkadaşım konu sahibesine sen haklısın doğru olan sendin dersek daha mı iyi olacakVe biz de buraya konu acarken once oturup iyice bir dusunup acaba ben hatali olabilir miyim ki diye kafa yorduktan sonra konu acmamiz gerektigini aksi halde bdv hatunlari tarafindan aci gerceklerin tokat gibi yuzumuze carpilacagini ogrendik
iyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?
bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?
bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?