misafirlikte ev sahibesinin ettiği.

Tartışmayı başlatıp huzurun kaçmasına neden olmuşsunuz, normal davranmış ev sahibi.

Ama siz bunu kabullenmeyeceksiniz belli.

normalde de böyle mi tepki veriyorsunuz yanlışlıkla ayağına basıldğında, çarpışılınca falan? hayır noldu yani ayağına basınca?

Çok sakar bir insanımdır çok yaparım bu kazayı.Ama şu ana kadar böyle bir tepkiyle karşılaşmadım ,karşılaşsam heralde utancımdan kıpkırmızı olurdum yinede özür dilerdim.Sizde diğer misafirde haksızsınız abartılı tepkiler bunlar.Olan ev sahibine olmuş.Mütevazılık şart!!!!!

Herkes aynı şeyler defalarca yazmış. Bi 100 sayfa daha yazilsa nafile. Konu sahibi kendi hariç herkesi haksız görüyor zira. Boşuna mantık ve etik çerçevesinde açıklama yapmaya gerek yok sanırım?

ne yapılacaktı peki,kadın toparlamama izin vermeyecek kadar çok bağırdı.

Eger basta bagirmasaydiniz sonrdan toparlama geregide olmazdi.
Siz haksizsinz.
Hic kusura bakmayin, bana bagiran kisiye bende bagiririm.
Toparlamaya alisirken dahada bagiran kisiye ben dahaaadaaa bagiririm.

Dikkat et demeninde bence bi uslubu var siz sert bi sekilde soylerseniz karsi taraftanda sert bi cvp almaniz cok normal ayagina bastigini hissettirirsnz oda belki ozur dilerdi siz sinirinizi o an ondan cikarmsnz ev sahibide bence dogru olani yapmis

Kabahat sizde bence. Yanlışlıkla ayağıma basan bir insana önemli değil derim. Biri bana sizin gösterdiğiniz tepkiyi gösterse ben de cıngar çıkarabilirim. Tepkiniz çok kaba olmuş.

Ev sahibinin bisey yaptigi yok,asil siz onu cok mahcup etmissiniz.Gergindim yazmissiniz,ama gergin olmaniz yetiskin bi kadina "dikkat et" demenizi hakli cikarmaz.
Karsi tarafta ayip etmis sesini yukselterek

Ben olsam ciliz bir sesle "gitme" bile demezdim.gitmeye kalktiginiz an sizi yolcu ederdim..evimde misafirsiniz diye gelen diger misafirime bagirma ve tartisma baslatma hakkiniz yok diye dusunurdum .size karsi da artik soguk olurdum.ne iyi biriymis evine gittiginiz hanim.

Ben sizin ayıp ettiginizi düşünüyorum şahsen. Nerde o "Önemli değil" zarafeti, nerede sizin sertce "dikkatli ol" tavrınız. Ne yazık ki kabasiniz ve bunun farkında bile değilsiniz belli ki. Bende aynı durum da tabii ki altı üstü ayağına basılan birinin önemli değil demek yerine kavga eder gibi uyarmasindan rahatsız olur ve öteki arkadaşı tutar muhtemelende bidaha sizinle gorusmezdim. Dürüst olmak gerekirse durum tamamen bu benim için. Ev sahibini zerre haksız görmüyorum o anlamda.

Aslında siz hakkınızı almışsınız bağırılarak ama olan ev sahibesine olmuş. Bir davetine yazık omuş, gereksiz yere gerginlik yaşamış kendi evinde.

böyle şeyler sokakta bile olur
kaç defa bebek arabasıylan ayağımdan geçtiler
bü kere de otobüsteyim tıklım tıklım
ayağımda topuklu baya ezdim adamın birini :

bu olağan şeyler çok abartmışsın

Burada üçünüzde bir şeyler öğrenmişsiniz
Ev sahibi sizin gibi biriyle dostluğun pekte iyi olmayacağını
Siz tepki verirken kendinize hakim olmayı
Diğer misafir birinin misafiri varken ikinci misafirin birinci misafir tarafından istenmeyeceğini
Üçünüz adına iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…