-
- Konu Sahibi lilith2013
Sertçe dikkat edin dedim diyorsunuz sonra da sesimi çıkarmadim diyorsunuz. Bence olayı siz baslatmisiniz. Yani gergin olabilirsiniz ama bunu misafirlige gittiginiz yerdeki baska bir misafire yansitmaya hic hakkiniz yok.çıkarmadım zaten sonrasında kadın üst üste bağırıp çağırdı
iyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?Ama o da hepimiz gibi sizi haksız bulmuş da o yüzden arada kalmamış
Ben ne bileyim yerinde mi oldu o ortamda değildimiyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?
iyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?
E sizde o kadar fevri davranmayacaktınız.ne yapılacaktı peki,kadın toparlamama izin vermeyecek kadar çok bağırdı.
şöyle söyleyeyim.misafire değil ev sahibine kızgınım ben.onu çok ta haksız bulmuş değilim.abarttı ha konu o değil.ev sahibi bana söylenince o da daha da coştu.E sizde o kadar fevri davranmayacaktınız.
Durduk yere sorun çıkarmışsınız.
Karşıdaki de sinir olunca bağırmış..
Sorunu ilk siz çıkardığınız için ev sahibide diğer tarafın yanında olmuş.şöyle söyleyeyim.misafire değil ev sahibine kızgınım ben.onu çok ta haksız bulmuş değilim.abarttı ha konu o değil.ev sahibi bana söylenince o da daha da coştu.
çıkarmadım zaten sonrasında kadın üst üste bağırıp çağırdı