misafirlikte ev sahibesinin ettiği.

çıkarmadım zaten sonrasında kadın üst üste bağırıp çağırdı
Sertçe dikkat edin dedim diyorsunuz sonra da sesimi çıkarmadim diyorsunuz. Bence olayı siz baslatmisiniz. Yani gergin olabilirsiniz ama bunu misafirlige gittiginiz yerdeki baska bir misafire yansitmaya hic hakkiniz yok.

iyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?
Ben ne bileyim yerinde mi oldu o ortamda değildim
.ama ilk msjinizda sert çıktım yazan sizsiniz normalde bir eve misafirlige gidilip böyle bir durum yasadiginda dikkat etsene diye sert çıkılmaz

sertce tepki verdiyseniz baska karsilik beklemek hata olurdu. ev sahibini bilmem ama diger misafire ayip olmus.neden biribirimize bu kadar tahammulsuz olduk diye dusunuyorum bazen ...

Yanlislikla ayagina basmis olabilir.
Sert tepki vermek nedir ki?
Hos karşılığı da kötü olmus.
Koskoca kadinlar böyle yapiyorsa oho cocuklara fazla görmemek gerek sanirim
Ben sizi hakli bulmadim.

iyi de ben kadına bağırmadım ki dikkat et dedim.o kadar çok bağırması yerinde mi oldu sizce? biraz fazla bir tepki değil mi?

dikkat et demekte bağırmak kadar ortamı geren bir söz bence. ayy canım yandı falan diye sızlansaydınız kadın mahcup olurdu belki ama isteyerek basmadıysa ,aynı ortamda bulunduğunuz bir insana, hiç tanımıyor olsanızda dikkat et dememeliydiniz.

peki ev sahibesinin doğrudan bana söylenmesi..ve o söylndikten sonra kadın iyice coştu..

E sizde o kadar fevri davranmayacaktınız.
Durduk yere sorun çıkarmışsınız.
Karşıdaki de sinir olunca bağırmış..
şöyle söyleyeyim.misafire değil ev sahibine kızgınım ben.onu çok ta haksız bulmuş değilim.abarttı ha konu o değil.ev sahibi bana söylenince o da daha da coştu.

şöyle söyleyeyim.misafire değil ev sahibine kızgınım ben.onu çok ta haksız bulmuş değilim.abarttı ha konu o değil.ev sahibi bana söylenince o da daha da coştu.
Sorunu ilk siz çıkardığınız için ev sahibide diğer tarafın yanında olmuş.
Ya da belki de onları sizden daha çok seviyorlardır.

Yanlışlıkla ayağınıza bassa ne olacak ki kazayla insanlar ölüyor yahu. O kadar dikkat etmeye çalıştığım halde geçen gün, otobüste koltuktan kalkıp kapıya doğru gitmeye çalışırken bavul gibi olan ağır çantamı yanımdaki kadının kafasına geçirdim resmen yanlışlıkla. Sağolsun o da anlayışlı davrandı hiçbir şey demedi, bende özür diledim tebessüm ettim geçti gitti. Ama bana "direk dikkat et! "diye atar yapsa, bende ona bu şekilde kibar davranmazdım olay büyüdükçe büyürdü. Sizinki de o misal olmuş.

normalde yanlışlıkla ayağına basan birine önemli değil falan denir.. sert tepkiniz nedeniyle haksızsınız.. sonuçta bilmeyerek yapılan bişey.. ben ev sahibi olsam sizi haksız görürdüm.. bence özür dileyin ev sahibinden

sakince diyebilirdiniz..bu yüzden suçlu duruma düşmüş gibisiniz..bence o kadar sinirlenecek bir durum yok..

Sorun sizde siz başlatmışsınız ben olsam bende sizin gitmenizi tercih ederdim.

çıkarmadım zaten sonrasında kadın üst üste bağırıp çağırdı

cok merak ediyorum, ne diye bagirip cagirdi ? yani ne dedi bagirirken?
birbirinin evinde bagiran birileri bana cok garip geliyor ya, ben baskasinin evinde mutfaga bile girmem, birileri birilerine bagiriyor.
ne dedi ya, lutfen soyleyin :)

Eski konulara baktım da, bir kere de sorunu kendinizde arayın. Bu BDV konuları nasıl ortamlarda yaşanıyor merak ediyorum. Misafirliğe gidiyorum, biri daha var. Ayağıma basıyor. Sertçe uyarıyorum, o da bağırıyor. Karşılıklı düello yapıyoruz. Sonra da buraya gelip ev sahibiyle ilgili konu açıyorum??! Normal mi şimdi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…