Bu tür insanlar her zaman var. Geçmiş zamanda ailece görüştümüz 3 aile vardı. Bunlardan birinin çocuğu diğer ailenin evinde ki yeni evlilerdi zaman koltuklarına Türk kahvesi döktü. Kadın çok rahattı, "aaa ben sileyim falan" dedi.Ev sahibi hiç konu etmedi, mimiklerinden de anlaşılır ya.. Yapısı öyle demek ki.. Gel zaman git zaman bir gün bu kahve döken kadının evinde toplandık. Akşam eşli bu toplantılar..Canim ben kinamadim ki
Farkinda isen ayinida yazdim bebej daha ben cocugu kinamam ki annesine sinir oldum sadece ...
Cocuk anlamaz ki misafirlikmis,esyaymis,kirilir,dokulurmus...
Ben annenin rahat tavrina sikildim sadece
Kinamaj tobe ne haddime
Canim konu beyaz esya beyaz koltuk degil ki
Benim dedigim kadinin rahat tavirlari
Cocuk bu anlamaz yapmasi normal
Topragi alip dokmeye calisinca annedide birak doksun ben toplarim deyince sok oldum
Toprak bu hem pis hemde camur yani ne gerek var ki...
Tabiki evime misafir gelecek agirlarim ki ben annemden oyle gordum ama sabirda bir yere kadar..
Kendi cocugum olunca ins artik ortu ile orterim,kaldiririm bir caresine bakmaya calisirim ins
Ama gorerekte kendi cocuguma topragi dokturmem sanirim
Eflinamcım kadının rahatlığına sinir olman konusunda sana sonuna kadar katılıyorum ama olan olmuşken keşke o kadar belli etmeseydin.
Beni yeni doğum yaptığımda meraklı bir arkadaşım ve 1 yaşındaki canavar kızı 10 günlük kızımı görmeye geldiler. Cocuk elindeki cikolatalı kurabiye ile halılarımın her yerine patates baskısı yaptı, heryer ikramlıklarla doldu.
Anası da bana annelik taslamaya calıstı. Bir iki saat sıktım dişimi. Onlar gidince evi temizledim o dikişli halimle,
halılarımı temizlemeye gönderdim. Bir daha da asla ama
asla kabul etmem.
Ben cocukta hata bulmam, annesini de silerim :)
Bu nasil bir anne yahu ?
Cocuklara neden ccips veriliyor orasini hic anlamiyorum, Neden ? Cips kanserojen daha bundan ötesi varmi ? Yani bile bile madem cok seviyorsun cocugunu neden cips ? onun yerine elma ver eline, veya bir havuc !
Cocuklara cikolata vermeyede mecburiyet yok ?
Hadi krakeri anlarimda, o zamanda o krakeri yemesi icin bir yerde oturulur o kraker yenip bitene kadar.
Vallahi türk kadinlari cocuk egitmeyi gercekten bilmiyorlar. Saldim cayiraaaa, mevlaaammm kayiraaaaa....Hadi bakalim.
Ama dilerim konu sahibi sende cocugun oldugunda bu söylendigin seylerin aynisini yapmazsin, cünkü hep öyle oluyor.
dur canım sana bir level üstünü anlatayım, bizzat yaşanmış :)
benim de salon halım krem rengi, misafir cocugu ki 5 yaslarında, ıkı bardak cayı goz gore gore halının uzerıne doktu.
uzulsem de tabıkı hıc caktırmadım, müsade istedim, ıslak uzerıne basılmasın dıye bıraz temızleme yapmaya calıstım, amacım leke cıkarmak ta degıl, sonra da yaparım onu, maksat cay ve suyu dagılmasın dıye...
misafir ebeveyn ne dese begenırsın?
'' ee beyaz halı alırsan olacağı bu, şimdi çıkarıcam diye uğraş dur...''
suçlu da olduk :) güler misin, ağlar mısın?
neyse gecmıs olsun :)
dur canım sana bir level üstünü anlatayım, bizzat yaşanmış :)
benim de salon halım krem rengi, misafir cocugu ki 5 yaslarında, ıkı bardak cayı goz gore gore halının uzerıne doktu.
uzulsem de tabıkı hıc caktırmadım, müsade istedim, ıslak uzerıne basılmasın dıye bıraz temızleme yapmaya calıstım, amacım leke cıkarmak ta degıl, sonra da yaparım onu, maksat cay ve suyu dagılmasın dıye...
misafir ebeveyn ne dese begenırsın?
'' ee beyaz halı alırsan olacağı bu, şimdi çıkarıcam diye uğraş dur...''
suçlu olduk :) güler misin, ağlar mısın?
neyse gecmıs olsun :)
Allahım ne garip insanlar var yaa
bi de suçlu oldun yani.
İste diyemiyorsun ki;
Ben halimi misafir cocuklari gelip 2 bardak cay dokecek diye koyu renk alamam ki!!!!
Kadin artik asmis yani diyebilecek birsey yok
Gercekten sok yani
Zaten onları bi iki kez kabul etmezseniz anlarlar, eşin de cok görüşmek istiyorsa dışarda görüşsünler. Sonucta ailecek görüşülecekse herkesin rızası olmalı. Cocuktur elbette yapar ama anne olarak sen bırak ben temizlerim diyen bir kadını ben de hayatıma sokmazdım.Canim birde surekli su konu oldu;
Sik sik goruselim gidip gelelim esimde istekli sekilde tamam abicim olur abicim deyince esime dedim ben kesinlikle gorusmem sen git gorus dedim
Esimde haklisin ama ben birsey diyemem ki dedi
Hata zaten annede,ben cocuga birsey diyemem ki
Tepkimde annwine oldu zaten
Birde ne gerek var yani halilari yikamaya verfikten sonra dikisli dikisli cok kotu yani
İyi yapmissin
Amma olurdu haÇocuğu köşede sıkıştırıp tehtid etseydin
İyi dayanmışsın.
amway LOC elinin altına olsun.çok kolay temizliyor her şeyi.çikolata lekesi en kolay çıkan leke bu arada