Misafirlikte annelerin rahat tavirlari...

Bu nasil bir anne yahu ?
Cocuklara neden ccips veriliyor orasini hic anlamiyorum, Neden ? Cips kanserojen daha bundan ötesi varmi ? Yani bile bile madem cok seviyorsun cocugunu neden cips ? onun yerine elma ver eline, veya bir havuc !
Cocuklara cikolata vermeyede mecburiyet yok ?
Hadi krakeri anlarimda, o zamanda o krakeri yemesi icin bir yerde oturulur o kraker yenip bitene kadar.
Vallahi türk kadinlari cocuk egitmeyi gercekten bilmiyorlar. Saldim cayiraaaa, mevlaaammm kayiraaaaa....Hadi bakalim.
Ama dilerim konu sahibi sende cocugun oldugunda bu söylendigin seylerin aynisini yapmazsin, cünkü hep öyle oluyor.

En iyisini yapmışsınız hiç üzülmeyin. Tutun ki siz hoşgörülü davrandınız sessiz kaldınız bu insanlar bi daha bi daha gelecekler evinize. Ve ilk kez gittiği evde bu kadar rahat olan bir insan sonrakilerde neler yapmaz.

Bu tür insanlar her zaman var. Geçmiş zamanda ailece görüştümüz 3 aile vardı. Bunlardan birinin çocuğu diğer ailenin evinde ki yeni evlilerdi zaman koltuklarına Türk kahvesi döktü. Kadın çok rahattı, "aaa ben sileyim falan" dedi.Ev sahibi hiç konu etmedi, mimiklerinden de anlaşılır ya.. Yapısı öyle demek ki.. Gel zaman git zaman bir gün bu kahve döken kadının evinde toplandık. Akşam eşli bu toplantılar..
Kadın dedi "biberona vişne suyu koyayım kızına" kendi yapmış da..
Neyse koy dedim. Çocuk bu rahat durmuyor ki yeminle 1 tek damla halıya damladı. Yüzünün şekli şemali değişti. Hemen gitti bir şey getirdi dakikalarca sildi. O kadar kusura bakma deyişime cevap vermedi. Demek ki kusura baktı.Neysee dedim. yeni tanıyorum tabi kadını.
Başka bir gün kendi çocuğu çay istiyor nasıl çekiştiriyor çocuğu bağırıyor "yere dökeceksin bak.. hayır olmaaaazz" ama yırtınıyor resmenn.
Bize gelince bir o kadar salıveriyor çocuğunu.
Eşime dedim "ben bunlarda rahat edemiyorum, gitmeyelim bir daha."
yani kendi evinde gösterilmesini istediği özeni başkasının evinde gösterse bari.

Son düzenleme:

Canim birde surekli su konu oldu;
Sik sik goruselim gidip gelelim esimde istekli sekilde tamam abicim olur abicim deyince esime dedim ben kesinlikle gorusmem sen git gorus dedim
Esimde haklisin ama ben birsey diyemem ki dedi
Hata zaten annede,ben cocuga birsey diyemem ki
Tepkimde annwine oldu zaten

Birde ne gerek var yani halilari yikamaya verfikten sonra dikisli dikisli cok kotu yani
İyi yapmissin

dur canım sana bir level üstünü anlatayım, bizzat yaşanmış :)

benim de salon halım krem rengi, misafir cocugu ki 5 yaslarında, ıkı bardak cayı goz gore gore halının uzerıne doktu.
uzulsem de tabıkı hıc caktırmadım, müsade istedim, ıslak uzerıne basılmasın dıye bıraz temızleme yapmaya calıstım, amacım leke cıkarmak ta degıl, sonra da yaparım onu, maksat cay ve suyu dagılmasın dıye...
misafir ebeveyn ne dese begenırsın?
'' ee beyaz halı alırsan olacağı bu, şimdi çıkarıcam diye uğraş dur...''
suçlu da olduk :) güler misin, ağlar mısın?

neyse gecmıs olsun :)

İns yapmam canim
Bu kadar rahat olup insanlarin canini sikmam.amin

Allahım ne garip insanlar var yaa
bi de suçlu oldun yani.

İste diyemiyorsun ki;
Ben halimi misafir cocuklari gelip 2 bardak cay dokecek diye koyu renk alamam ki!!!!
Kadin artik asmis yani diyebilecek birsey yok
Gercekten sok yani

sınırı baştan koymak iyidir....ben kurcala kızım kurcala diyenleri gördüm :)) çocuğunun aklında yokken aklına sokuyo.... aç kızım çekmeceyi bakbakalım ne var şu odaya da girelim merak etti teyzesi diyeni de :)) bence çocuk değil anneler meraklı kurcalamaya... saloonda normal normal otururken yatak odamdan biblolarımı alıp getirip çocuğunun eline veren anneler gördüm :)) samimiyetinde sınırı olmalı ama beceremiyorum ben o sınırı...

Allahım ne garip insanlar var yaa
bi de suçlu oldun yani.

tabı suclu tamamen ben :) neyse ki konu sahibinin ki dagıtsa bile toplarım demiş :) benim ki yerinden bile kımıldamadı, ne bıleyım bıraz mahcup falan ol dimi :) Ki ben evımde cok rahat bırıyımdır, herkesınde oyle olmasını ısterım ama bu durum benı bıle asmıstı yanı :)

bizim de bi akraba çocuğun altını alta bi örtü sermeden bizim koltukların üstünde değiştirmişti.
ister istemez bulaşıyor tabi pislik.
bezi çıkardı bebeği çıplak poposuyla yatırdı koltuğa.
bi de o zaman o koltuklarda biz yatıyorduk yani akşamları!
annem çok sıkılmıştı ama bişey diyememişti.

hee hatta bi keresinde aynı çocuk altı açıldığında koltuğa işemişti de!

Kadının yaptığı doğru olmayabilir, ama huy bu, rahat bir insan demek ki... O kadarcık çocuk da akıl edemeyeceğine göre bir dahagörüşmessiniz olur biter...

Yalnız hamileliği çok abartmışsınız. Daha 20.haftadasınız ama bugün yarın doğuracak gibi davranıyorsunuz. Yok eğilemiyorum, yok belim ağrıyor. 20.hftada belli bile olmuyor insanın göbeği

İste diyemiyorsun ki;
Ben halimi misafir cocuklari gelip 2 bardak cay dokecek diye koyu renk alamam ki!!!!
Kadin artik asmis yani diyebilecek birsey yok
Gercekten sok yani

sankı koyu renk olunca lekeyı, kırı ıcınde bırakıyorsun temızlenmıyor,

Zaten onları bi iki kez kabul etmezseniz anlarlar, eşin de cok görüşmek istiyorsa dışarda görüşsünler. Sonucta ailecek görüşülecekse herkesin rızası olmalı. Cocuktur elbette yapar ama anne olarak sen bırak ben temizlerim diyen bir kadını ben de hayatıma sokmazdım.

Hic sorma o hale gelen giden bitmezken kışın ortasında halı yıkattım ama arkadaşlarımı da yıkadım hayatımdan iyi oldu :)

Seni görürüm çocuk olunca dediğinde ben çok hassasım bu konularda çocuğumu ona göre terbiye etmeye çalışacağım deseydin belki anlardı.

amway LOC elinin altına olsun.çok kolay temizliyor her şeyi.çikolata lekesi en kolay çıkan leke bu arada

ben kraker ve cips olayını anlamıyrum arkadas.ver çocugun eline sen keyif yap.yazık çocuga 17 aylık çocuk bunlarla mı beslenir.

Canım benimde var iki çocuğum onlar küçükken gerçekden bi yere götürmedim ne zaman akılları erdi öyle yanıma aldım bende hiç rahat olmayan bi anmeyim bizim bi alışkanlığımız var biz biyere giderken elimize bişey almayız ama ev sahibi akrabalar arkadaşlar çocuklara veriyor oğlum örtü varmı diye sorar Sofra bezi yere serilir ikisi oturur yerler kalkıncada üstlerini sirkelerler anne bitti derler inanın hiç abartmıyorum olması gereken bu zaten bende hiç sevmem dökülen saçılan ve yağlı cips yedirmem çocuklarıma siz haklı olarak tepki vermişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…