• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirim Var Yardım Kızlar

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.152
13.870
498
Kızlar Çarşamba akşami yemekten sonra eşimin iş arkadaşları geliyor çaya eşleriyle birlikte.
Menü
Havuçlu cevizli toplar
Patatesli rulo börek
Krem şantili kurabiye
Tavuklu arpa şehriye salatası yada Makarna salatası

Uygun mudur?

Bir de her şeyi masaya hazırlayıp kahveden sonra masaya oturtsam misafirleri olur mu? Yalnız salonda televizyonumuz yok sıkıcı bir ortam oluşmaz dimi?
İkramların yanı sıra masaya çerez ve meyvede koymayı düşünüyorum.

Fikirleriniz neler kızlar?

Son düzenleme:
Sanki ben yazdim. Noktasina kadar ayni. Monu haric. Cevaplari bekliyorum. :KK69:
Masa da daha samimi bir ortam oluşur diye düşündüm ama bakalım yorumlar ne olacak bdv ye mi açsaydım konuyu:KK17:

Kızlar Çarşamba günü eşimin iş arkadaşları geliyor çaya eşleriyle birlikte.
Menü
Havuçlu cevizli toplar
Patatesli rulo börek
Krem şantili kurabiye

Uygun mudur?

Bir de her şeyi masaya hazırlayıp kahveden sonra masaya oturtsam misafirleri olur mu? Yalnız salonda televizyonumuz yok sıkıcı bir ortam oluşmaz dimi?

Güzel menü yalnız bu menüye ya yaprak sarması eklenebilir ya bir hafif tatlı güzel olabilir diye düşündüm en azından kek yaparsanız fazla çeşit doyurucu bir menü olur bence :)Misafirlikte zaten televizyon falan pek izlenmez amaç sohbet etmektir sonuçta muhabbet olursa hiç sıkıcı geçeceğini sanmıyorum:KK25:Çay servisi gibi olacağı için yiyeceklerin yanına ne yapacaksanız el de vermeniz herkesin oturduğu yerde yemesi daha güzel olur gibi geldi :)Sonrasında çerez ve meyve de ekleyebilirsiniz tabi ki ama yiyeceklerin yanına çay ya da meyve suyu tarzında içecek daha güzel olur sonrasında kahve isterlerse yine kahve ve çerezle devam edilebilir :KK39:Kolay gelsin:KK68:

Güzel menü yalnız bu menüye ya yaprak sarması eklenebilir ya bir hafif tatlı güzel olabilir diye düşündüm en azından kek yaparsanız fazla çeşit doyurucu bir menü olur bence :)Misafirlikte zaten televizyon falan pek izlenmez amaç sohbet etmektir sonuçta muhabbet olursa hiç sıkıcı geçeceğini sanmıyorum:KK25:Çay servisi gibi olacağı için yiyeceklerin yanına ne yapacaksanız el de vermeniz herkesin oturduğu yerde yemesi daha güzel olur gibi geldi :)Sonrasında çerez ve meyve de ekleyebilirsiniz tabi ki ama yiyeceklerin yanına çay ya da meyve suyu tarzında içecek daha güzel olur sonrasında kahve isterlerse yine kahve ve çerezle devam edilebilir :KK39:Kolay gelsin:KK68:

6 kişi olacağız açıkçası oturma odamda salonumda çok dar herkes elde yerse sehpa koymam gerekir ve insanlar rahat edemez diye düşünmüştüm ama sizin söylediğinizde mantıklı. teşekkür ederim
:KK3:

mercimekli köfte ya da kısır gibi bir şey olsa fena olmaz bence
Tv problem değil, bir şeyler atıştırırken sohbet etmek daha samimi bir ortam sağlar zaten, takmayın
kolay gelsin;)

Kızlar Çarşamba günü eşimin iş arkadaşları geliyor çaya eşleriyle birlikte.
Menü
Havuçlu cevizli toplar
Patatesli rulo börek
Krem şantili kurabiye

Uygun mudur?

Zeytinyağlı yaprak sarma,mercimek köftesi ekleyebilirsin menüye.

rus salatası
yaprak sarması
peynirli tart bunlar arasından yapabileceğiniz hangisiyse
bir de tatlı olarak tiramisu

Yerinizde olsam hem sehriye salatasi hem makarna salatasi apmam. Bir de sadece hanimlar olsa bilir de erkekler havuclu toplari sevmeyebilir. Ben her zaman kadinlarin dedikodusundan daha cok korkarim erkeklerin dedikodusundan:KK17: onun icin once beylerin sevecegi seyleri tercih ederdim
borek okey
kurabiye okey
makarna salatasi okey
digerlerini degistirirdim.
Bir de ilk defavgelecekleri icin risk almaz klasik bir kalip keki yapardim. Cocuklari varsahic bisey yemeseler kek yer cocuklar
he bir de erkeklerle birlikte olunca masaya almazdim heralde kadinlarin gunu gibi olur ortam tabak yapardim. Oyle olunca da uzun uzun muhabbet ederrk yenir ikremlar . Erkekler masada ye kalk modunda olurlar
ayrica salonda tv olmamasi da cok guzrl bisey. Ne guzel sohbet ediliyor. Benimde yok salonumda cok daha iyi oluyor.

Eveett mercimek koftesiii yazmayi unutmusum. Ay ben bu sayfaya hic girmemeliydim. Ben hamileyim biz resmen kari koca mercimek koftesine aseriyoruz. O bana diyo ben ona diyorum:KK11:

ıyı olmuş bence masaya otrutmanız. cay ıçildıkten sonra içerıye gecersınız tv karsısında cerez meyve yapabılırsın. ama kurabıye ve havuc toplarından bırını yap yanına kek falan daha doyurucu olur gıbı geldı kolay gelsın...

Yerinizde olsam hem sehriye salatasi hem makarna salatasi apmam. Bir de sadece hanimlar olsa bilir de erkekler havuclu toplari sevmeyebilir. Ben her zaman kadinlarin dedikodusundan daha cok korkarim erkeklerin dedikodusundan:KK17: onun icin once beylerin sevecegi seyleri tercih ederdim
borek okey
kurabiye okey
makarna salatasi okey
digerlerini degistirirdim.
Bir de ilk defavgelecekleri icin risk almaz klasik bir kalip keki yapardim. Cocuklari varsahic bisey yemeseler kek yer cocuklar
he bir de erkeklerle birlikte olunca masaya almazdim heralde kadinlarin gunu gibi olur ortam tabak yapardim. Oyle olunca da uzun uzun muhabbet ederrk yenir ikremlar . Erkekler masada ye kalk modunda olurlar
ayrica salonda tv olmamasi da cok guzrl bisey. Ne guzel sohbet ediliyor. Benimde yok salonumda cok daha iyi oluyor.
Salatalardan birini yapacağim sadece o zaman bu menüye bir de kek ekleyeyim garanti olsun :kk77: masaya oturtmak konusunda kararsizim şöyle yapmaya karar verdim ben masaya hazirlayacağim herşeyi misafirlere birakacağim karari isterlerse otururlar.

ıyı olmuş bence masaya otrutmanız. cay ıçildıkten sonra içerıye gecersınız tv karsısında cerez meyve yapabılırsın. ama kurabıye ve havuc toplarından bırını yap yanına kek falan daha doyurucu olur gıbı geldı kolay gelsın...
Teşekkür ederim kekte yapayim o zaman

Back
X