• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafir salonuna kruvaze tül mü zebra stor mu???

papatya_931

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
150
0
96
Tekirdağ
Mrb arkadaşlar fikrinizi almak istedim. Allah kısmet ederse 4 ay sonra düğünüm var ve yavaş yavaş evimizi yerleştirmeye başlıyoruz. Mobilyalarım alındı sıra tül perde ve halıya geldi. Misafir salonuma kruvaze tülmü almalıyım yoksa zebra stor yaptırsam olurmu fikir verirseniz sevinirim hemde en çokundannnnnn..:16::kkk:

cnm ben zebrayı mutfagımda kullanıyorum çok hoş duruyor ama salonum kruvaze iiyikide onu tercih etmişim daha ihtişamlı ve gösterişli duruyor kesinlikle kısacası kruvaze diyorum:46:

Bence de kesinlikle kruvaze al. Hem çok şıkn duruyor hem de gösterişliii.
Aam abende kaç metreden yaptıracağıma karar vermedim. Ben de kruvaze istiyorum salon için ama kaç metreden kaç metre kruvaze çıkar emin değilim.
Benim açtığım konu var ; Oradan bana yardımcı olursan da çok sevinirim:)

Mobilyama her ikiside uyar diye düşünüyorum kızlar çünkü biraz klasik biraz spor bi havası var mobilyalarımın. Kruvaze için normal ölçülerden 1 metre fazla tül alınmalı dedi perdeci tabi mekanizması falan ekstra oluyo. Geçen hafta yeni evlenen bi arkadaşımda da katlamalı tül gördüm iyice karıştı kafam :9::9:

Back
X