- 11 Temmuz 2024
- 31
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi Birhanfendii
Teşekkürler. Peki günlük ve misafirlik modellerinizin ismi nedir acaba?Ben Karaca kullanıyorum, misafir takımını henüz hiç kullanmadım ama günlük takımım da Karaca, hiç sorun yaşamadım kararma vs olmadı 3 sene oldu
Ay faturaya bakayım dedim unutmuşum pardonTeşekkürler. Peki günlük ve misafirlik modellerinizin ismi nedir acaba?
Hanımlar merhabalar. Ben çeyizime günlük kullanım için Nehir marka çatal bıçak takımı almıştım fakat bulaşık makinesinde kararmalar yaşıyorum. Anlayacağınız hiç memnun kalmadım. Şimdi misafirlik bir takım bakıyorum. Bulaşık makinesi kullanımında sıkıntı yaşamayacağım bir takım arıyorum. Emsal, Karaca vs hangi markayı önerir hangisini önermezsiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Hanımlar merhabalar. Ben çeyizime günlük kullanım için Nehir marka çatal bıçak takımı almıştım fakat bulaşık makinesinde kararmalar yaşıyorum. Anlayacağınız hiç memnun kalmadım. Şimdi misafirlik bir takım bakıyorum. Bulaşık makinesi kullanımında sıkıntı yaşamayacağım bir takım arıyorum. Emsal, Karaca vs hangi markayı önerir hangisini önermezsiniz yorumlarınızı bekliyorum.