Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gün içinde gelişen bi misafirlik durumunda bi kek yapıyorum bi de kolayından poğaça ve yoğurtlu patatesli havuçlu bişe var ondan yapıyorum yok o kadar bile vaktim yoksa sadece kek yapıyorum çok pratik oluyor çünkü tuzlu olarak da dışarıdan alıyorumNormalde haberli olsa çok çeşit yapıyoruz ya.. Gün içinde karar verilince ne yapılıronu sordum.. Ne kadarı yeterli manasında.. Yani bi tuzlu bi şekerli yeterli mi diye...
menüde ne var:) ben buldugumu yiyemem umdugum olsun:)Yaa bana da gelsenize çayaa
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bir tuzlu bi şekerli yeterli demekki. Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.. Ben ıngiliz adeti olan 5 çayıma hazırlanayim...
Ailem köyde yaşar hiç öyle ingiliz falanda bilmezler her akşamüstü o çay içilir.
Size ayrıca teşekkür ederim..Ailem köyde yaşar hiç öyle ingiliz falanda bilmezler her akşamüstü o çay içilir.
ben evimde oturayım en iyisi
diyetteyım ve gozum donmus vazıyetteyımmenüde ne var:) ben buldugumu yiyemem umdugum olsun:)