kımın gelecegıne baglı aslında ,Ben yurt dışında büyüdüğüm için mi yoksa beceriksiz olmamdan mı bi türlü Türk misafir adabını öğrenemedim.. ya hazırlığı çok abarttım yada çok sönük kaldı sofram..
sorun şu ki mesela gün içinde haberleştiğiniz 5 çayı için ne yaparsınız.. . 3-4 saat sürem var, marketten alma şansım yok... Geç cevap verebilirim kusura bakmayın öneri bekliyorum lütfen..
Gün içerisinde haberleştiysem kek yaparım yeterli olur.Ben yurt dışında büyüdüğüm için mi yoksa beceriksiz olmamdan mı bi türlü Türk misafir adabını öğrenemedim.. ya hazırlığı çok abarttım yada çok sönük kaldı sofram..
sorun şu ki mesela gün içinde haberleştiğiniz 5 çayı için ne yaparsınız.. . 3-4 saat sürem var, marketten alma şansım yok... Geç cevap verebilirim kusura bakmayın öneri bekliyorum lütfen..
benımde ya :)Canım kısır istedi şuan
5 çayını illa yabancılar mı içer?Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
Kolayina ne geliyorsa onu yap.
Boğazına düşkün olan zaten eli boş gelmez.
Türkler ne zamandan beri 5 çayı İçiyor?
Bunlar çaya sutte koyuyor Mu?
5 çayında ne olacağını nasıl düşünemiyorsunuz anlamadım. Pasta börek çay ikramı yapacaksınız.
Ailem köyde yaşar hiç öyle ingiliz falanda bilmezler her akşamüstü o çay içilir.Ingiliz adeti.
Bir tatlı bir tuzlu yeterli arkadaşım.Normalde haberli olsa çok çeşit yapıyoruz ya.. Gün içinde karar verilince ne yapılıronu sordum.. Ne kadarı yeterli manasında.. Yani bi tuzlu bi şekerli yeterli mi diye...
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
Kolayina ne geliyorsa onu yap.
Boğazına düşkün olan zaten eli boş gelmez.
Türkler ne zamandan beri 5 çayı İçiyor?
Bunlar çaya süt de koyuyor Mu?
Kesinlikle katılıyorum fikir danismis kişi yargila dememiş herkes yapcak diye bişey yok isteyen yapar istemeyen yapmazEvet canım süt koyuyoruz ıngiliz çayına.. Çünkü türk çayı gibi değil acımsı oluyor.. Yumuşatmak için süt koyuyorlar.. Ama ben evde türk çayı içiyorum..
Ayrıca bu konuda bile muhalefet yapacak birşeyler buldunuz ya tebrik ederim.. Takıla takıla 5 çayına mı takıldın..