mis kokulum gelmiş, iyi ki gelmiş...

ErdeminE

mis kokulum iyi ki gelmis
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.008
1.422
333
35
şükür oğlumu bize bağışlayana, hikayesini buraya yazdırana...
şu an mışıl mışıl uyuyan oğlum dün tam 5 aylık oldu. hamilelik boyunca her gün okuduğum hikayelere elbette kendiminkini de eklicektim ki şimdi kısmet oldu. oğlumun 31 mart 2013 tarihinde doğması bekleniyordu hep normal doğum istedim hatta açtığım doğum öyküleri sezeryansa hemen kapatıyordum kendimi etkilememek adına ancaaaakk... neyse oraya gelicez!
son 10 gün sadece benim hissetmediğim yalnızca nts de çıkan sancılarım vardı oğlum gtgide irileşiyordu fazla bekletmeden doğumun başlaması hepimiz için avantaj olucaktı. tabiki beklemekten başka çaremiz yoktu. son hafta gün aşırı kontrollerde ne açıklık ne de sancım çıkıyordu. doktorum 5 nisana kadar beklerim gelmezse sezeryana alırım diyordu. 3 nisan son kontrol artık sabrımız kalmadı yarın suni sancı vericem normal doğumun başlamasını sağlıcam dedi. annem hastaneye yakın olduğu için onda kaldık bende aşırı korku heyecan var. suniyle ilgili okuduğum olumsuz hikayaler... akşam 10 suları kırmızı lekeler gelmeye başladı, hala doğum olabileceği aklıma gelmiyor o kadar inat etti ki oğlum... sonrasında saat 10 dan gece 2 ye kadar gelen düzenli sancılar. hemen eşimle annemi uyandırdım hastaneye gittik. nöbetçi doktor kontrol etti açıklık 4 cm fakat bebek yukarda böyle olursa sezeryan dedi ve acayip üzüldüm. doktorumuzu aradık onu sancı odasında beklerken gelen açıklığa bakıyor giden bakıyor. açıklık 8 cm e ulaştı fakat hala yukarda bebeğim. sabah ezanıyla beraber suyum da geldi ardından doktorum geldi. o da muayene etti ve açıklık 10 cm. doğumhaneye götürüldüm fakat durum değişmedi. bir karar vermemi söylediler ben de 4 dk da bir gelen sancılara artık dayanamıyordum. annem ve eşim de dayanamadılar artık ve sezeryana karar verdim. sonda takıldı moral bozukluğuyla ağlaya ağlaya sabah 7 de ameliyathaneye götürüldüm doğum sancılarım ameliyat masasında bile devam ediyordu ve tamamen bayıltıldım 7 32 de oğlum dünyaya gelmiş bende 8 de odamdaydım eşim oğlumuzun fotoğraflarını çekmiş onları gösterdi. sonra ise yavrum odaya geldi.tarifi imkansız duygular... doktorum geldi ve iyiki sezeryan olmuş dedi çünkü oğlum tahminimizden 1 kg fazla ve epey uzun doğmuş eğer normal olsaydı vakumla almaya çalışcaklarmış iyi ki olmamış. her sancı anında hayırlısı diye dua ettim çok istemiştim normal olsun diye kısmet olmadı ama doğumun her anını yaşadım sancı açıklık doğumhane vs... içimde hiç birşey kalmadı 3 günde kendime ve bebeğime yetebildim kilo problemimde hiç kalmadı. herkes için hayırlı doğumlar diliyorum ve yenidoğan bebeğinizle ilgilenebilmek için size bol bol enerji diliyorum:) Rabbim bu mis kokudan kimseyi mahrum etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…