Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekşi maya köy ekmeyi satıyorum hijyenik yapılmış taze köy ekmeyi fiyatı cok uygun görmek isteyen olursa fororaf koyabilirim
Nerede oturuyorsunuz ve urunu nasil gonderiyorsunuz parayi nasil oduyoruz bilgi verebilir misiniz ??
Bi fikri olan varmı başlık konuda
uraştın yazdın okaddr ALLAH RAZI LOLSUNTuanebe hayırlı bereketl, bol kazançlar olsun canım
Öncelikle resim eklemeyi anlatayım sana sormuşsun özelden
Çektigin resimlerin hepsini bilgisayarının masa üstüne at,sonra bu cevap yazdıgın PANELİN SAG ÜST kısmında ATAÇ resmi var oraya tıkla SONRA,
-Yeni sayfa açılır sag üst kısımda DOSYA EKLE yazsısı çıkar
-Ona tıkla DOSYALARI SEÇ kısmı açılır oradan masa üstündeti resimlerin eklemek istediklerini seç aç BUTONUNA TIKLAYP RESİMLERİ EKLE
-Bittikten sonra UPLOAD FİLES butonuna tıkla resimerin hepsini sayfana ekler
-Bittikten sonra altta ekledigin resimler çıkar,sıralama yapmak istersen MAUS ile resimleri tutup sıraya koyabilirsin
-Tüm işlemlerin bittikten sonra İÇERİGE EKLE veya BİTTİ butonuna tıklayıp konuna ekleyebilirsin
-Cevapla dediginde resimler çıkar
-Önce görmek istersen ÖNİZLEME YAP deyip resimlerini görebilirsin
-Resim boyutları büyük ise ben faceye ekleyip oradan amsa üstüne atıp sonra buraya ekliyorum veya tinypic (googleye yazarsan çıkar)bu sayfadan resim boyutlarını küçültebilirsin
DEFAULT kısmından resim boyutlarını 640&480 Boyutlarında seçebilirsin
İnşallah anlatabildim kolay gelsin
ÖDEME KONUSUNDA
Öncelikle kapıda ödeme yapabilirsin
-Şu an en uygun kargo PTT Kargoda,ama bzı arkadaşlarım özel kargolarla anlaşmalı onlar sana kargo adı verdiklerinde onların kargolarını o firmalardan yollayabilisin
-Ücretleri alma konusunda öncelikle karşılıklı güven çok önemli,kapıda ödeme dışında kendıne bir hesap numarası alabilirsin sana ücretini yatırdıktan sonra sende insanlaır bekletmeden en kısa zamanda kargolarını çıkarırsan sorun olmaz diye düşünüyorum,
-Veya burada güvenli alışveriş olayı çok güzel şimdiye kadar kargosunu yollaamadıgım veya ödemesini almadıgım kimse yok yani onlar sana sen onlara güveneceksin
Kolay gelsin
allahın izniyle harika şeyler satıyorum çeşit cok ama sipor aletini bitürlü koyamADIM 60 YAPTIM GENE KOYAMdım küçülttüm yani resmi