• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mirenadan sonra gebe kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
Slm kızlar bu sene Temmuz ayında 5 senelik mirena spriali çıkartırtım acaba hamile kalmamı ne kadar süre engeller.Lütfen bi bilgisi tecrübesi olanlar yazsın.Şimdiden teşekkür ediyorum

Slm kızlar bu sene Temmuz ayında 5 senelik mirena spriali çıkartırtım acaba hamile kalmamı ne kadar süre engeller.Lütfen bi bilgisi tecrübesi olanlar yazsın.Şimdiden teşekkür ediyorum
Hormon testlerinizi yenileyin öncelikle ne kadar sürede hamile kalacagınızı sadece Allah bilir 6 aydan fazla olmuş bi iki ay daha deneyin olmazsa rahim filmi çektirin elinizde sperm testi yaptırsın galiba çocuğunuz var fakat zaman geçtikçe sperm değerleri değişebiliyor tüplerde enfeksiyon ve iltihabı bağlı kapanma ve yapışıklık olabiliyor

Evet bi iki ay daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.Okuduğuma göre 1 sene kadar sürebilirmiş.Allah Kerim inşallah

Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen mirena kullanan arkadaşlar veya yakınlarından duyanlar.

Back
X