- 23 Haziran 2022
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Toprakivanc
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ve en sağlıklı cevapları buradan alabileceğimi düşündüm. Benim problemim şöyle. 5 ay önce bana hormonlu spiral takıldı. Doktor kanamanın çok az ya da hiç olacağını söyledi. Ben her ay adet oluyorum 10 gün sürüyor fakat çok az. Hiç siskinligik azalmıyor . Hep bir gerginlik hissi. Sinirlilik çok az yememe rağmen kilo verme ve en en en önemlisi cinsel isteksizlik. Çok isteksizlik. Bunu düşündükçe daha çok isteksiz oluyorum. Hatta eşim bana dokunsun istemiyorum. Hiçbir şekilde tahrik olmuyorum. Hani böyle aniden açık saçık cinsel içerikli bir reklam görürsün de az da olsa etkilenirsin. Ben görünce sinirlenip direk o reklamı kapatıyorum ve önceden asla böyle biri değildim. Tabi bununla beraber çok fazla zor bı hayatım var çocuk bakıcım problemli. Akşam işten geç cikiyorum çocuklarımla ve evinle ilgilenemiyorum yorgun geliyorum ben buna bağlıyorum ama şuan iki haftadır evdeyim ve yine aynı. Eşim bedenime dokunduğunda çok huzursuzlaniyorum. Ve bu durum artık beni çok üzüyor. Eşime de anlatamıyorum utancımdan. Kadın dogumcuya sordum o ise bana mirenanin böyle birşey yapmayacağını fakat adet olamadikca psikolojik anlamda kendimi kadın gibi hissedemeyecegimi söyledi ve mirenaiyi çıkartmalı tavsiye etti. Allah aşkına yardımcı olun bu tarz problemler yaşayan varmı destek olun . Eşime bugün çıkartmak istediğimi söyledim o da cikarttirma dedi ama bu durumdan hiç haberi yok bahsedemiyorum ona. Nolur kizlar yardım edin bana daha 29 yaşımdayım ve kendimi yiyip bitiriyorum