Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim sonuç bekliyorum inşallahpozitif bu testler. isterseniz kan verin . kaset test deneyın roll markka bence en ıyılerıden . bulabilirseniz onu alın. erken gebelik testleri yalancı pozitif de gösterebiliyor ama ben gebe oldugunuzu dusunuyorum.
Kan verdim sonuç bekliyorum inşallahGebelik var yarın kan ver
hadi gönlünüzdeki olsunKan verdim sonuç bekliyorum inşallah
Hayırlısı olsun tüm güzellikler sizinle olsunKan verdim sonuç bekliyorum inşallah
Çok teşekkür ederimhadi gönlünüzdeki olsun
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun tüm güzellikler sizinle olsun
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun tüm güzellikler sizinle olsun
11.8 çıktı pozitif miihadi gönlünüzdeki olsun
evet pozitif ama daha çok yeni o yuzden dusuk gıbı ama pozıtıf . hadi gözün aydınnnÇok teşekkür ederim
11.8 çıktı pozitif mii
Teşekkür ederim doktor yalancı pozitif olabilir dedi tekrardan kan verdim kanda pıhtılaşma oluşmuş dedievet pozitif ama daha çok yeni o yuzden dusuk gıbı ama pozıtıf . hadi gözün aydınnn
Ay o neymiş öyle daha yüksek çıkar inşallah yalancı filan değildir inşallah içini ferah tut.Teşekkür ederim doktor yalancı pozitif olabilir dedi tekrardan kan verdim kanda pıhtılaşma oluşmuş dedi
Ay o neymiş öyle daha yüksek çıkar inşallah yalancı filan değildir inşallah içini ferah tut
İkinciside 16.9 çıktı kadın doğuma git 8 gün gecikmede daha fazla çıkması lazım boş gebelik dış gebelik olabilir dedi yolladı beni çok moralim bozulduAy o neymiş öyle daha yüksek çıkar inşallah yalancı filan değildir inşallah içini ferah tut.
Gec yumurtlama da olmuş olabilir sonuç netlesmeden üzülmeyin. İki gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte verin. En az 30 ise sağlıklı ilerliyordurİkinciside 16.9 çıktı kadın doğuma git 8 gün gecikmede daha fazla çıkması lazım boş gebelik dış gebelik olabilir dedi yolladı beni çok moralim bozuldu
Bilmiyorum biraz diyorum bekleyeyim belki regl olurum o zamanGec yumurtlama da olmuş olabilir sonuç netlesmeden üzülmeyin. İki gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte verin. En az 30 ise sağlıklı ilerliyordur
Gerçekten doktorlar emin olmadan bir sey soylememeye çalışıyorlar umut vermemek için de bazen. 169 çıkmıştı benim senin için hamile diyemeyiz dedi doktor. Şu an elhamdülillah 3binde. Biraz zaman geçsin yavaş hareket et ve yeniden kan ver inşallah yükselir.İkinciside 16.9 çıktı kadın doğuma git 8 gün gecikmede daha fazla çıkması lazım boş gebelik dış gebelik olabilir dedi yolladı beni çok moralim bozuldu
Durumunuz musatse verin iki kat artmamissa sıkıntı olur yani müdahale gerekebilir. Dra gitmeniz gerekir. İnşallah olmaz bu senaryolar.Bilmiyorum biraz diyorum bekleyeyim belki regl olurum o zaman
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahGerçekten doktorlar emin olmadan bir sey soylememeye çalışıyorlar umut vermemek için de bazen. 169 çıkmıştı benim senin için hamile diyemeyiz dedi doktor. Şu an elhamdülillah 3binde. Biraz zaman geçsin yavaş hareket et ve yeniden kan ver inşallah yükselir.
Evet bende tam bilmiyordum araştırdım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler iki gün sonra tekrardan vereceğim kanDurumunuz musatse verin iki kat artmamissa sıkıntı olur yani müdahale gerekebilir. Dra gitmeniz gerekir. İnşallah olmaz bu senaryolar.