miratech erken gebelik testi

tugcegul0212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
60
6
36
30
arkadaslar gecen ay ayin 28sinde adet olmstum bi onceki ayda 27 sinde olmustum bugun ay 30 oldu hasta olmadim. ve miracth erken gebelik testi yaptim tek cizgiyi gordum. sizce bu test erken gebelik testi diyor ama iliskiden kac gun sonra cikarki acaba deneyeniniz varmi bu erken gebelik testini

Bence erken diğilde hatta normal testlerde bile çıkmış olmalıydı eyer gebelik varsa.

kan a gitmedim henüz bu erken gebelik testini denedim tek çizgi cıktı ama adetim 5 gun gecikti. ve tek taraflı bi agrım var belimmi desem bobregimmi desem bi agri var anlayamadim hala beklemedeyim bilemiyorum

tekrar denemek lazım galiba. erken gebelik testi daha doğruyu gösterir diye düşündüm ama bilemiyorum belkide yok beklemek gerek

Adetimden 3 hafta sonra ogrendm ve son 8/9 aydır 35 gunde bir adet oluyorum duzenlydi ama ona ragmen gec dollenme olmuş bence acele etmeyin ablamında adetten 10 gun sonra ogrendi stresten de gecikiyor olablr cok emin olmak isterseniz kan vereblrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…