Anlatmak istediğimi anlamamışsınız Zaten öyle bi isteğim yokAdam ölmeden neyin mirası? Hem kimin ne kadar yaşayacağı belli mi? Belki babanızın ömrü sizinkinden uzun olacak.
Dedimya aç kalsam yine de o kaftan Sonra almam Sürekli her yerde öyle konuşuyor ya çok üzülüyorum Hani almayacağıma emin olursa o zaman belki bir daha konuşmaz Herkes baban neden seni ayırıyor diye sormaz..hayatdayken acmanıza gerek yok, yanlıs anlasılır kendınızı kotu duruma dusurursunuz.
vefatında sız reddı mıras yapmadıgınız surece babanızın ve annenızın elde ettıgı sahıp oldugu tum varlıga ortaksınız.
tamamen abınızın ustunuze bıle yapsa dava acarsanız hakkınız oldugu yuzdelık kadar devlet sıze hakkınızı verecektır.
e madem ıstemıyorsunuz nıye sordunuz kı ?Dedimya aç kalsam yine de o kaftan Sonra almam Sürekli her yerde öyle konuşuyor ya çok üzülüyorum Hani almayacağıma emin olursa o zaman belki bir daha konuşmaz Herkes baban neden seni ayırıyor diye sormaz..
Hiçbir şey beklemediğime istemediğime dair dava açacam zaten Her yerde beni ayırt ederek konuşması zoruma gidiyor Insanlar baban neden seni sevmiyor diye soruyor Hani ondan bir şey istemediğimi anlarsa belki bir daha herkesin içinde öyle konuşmaz En azından bu konuşmalarını duymamış olurume madem ıstemıyorsunuz nıye sordunuz kı ?
reddi mıras yapacaksınız ozaman ,Hiçbir şey beklemediğime istemediğime dair dava açacam zaten Her yerde beni ayırt ederek konuşması zoruma gidiyor Insanlar baban neden seni sevmiyor diye soruyor Hani ondan bir şey istemediğimi anlarsa belki bir daha herkesin içinde öyle konuşmaz En azından bu konuşmalarını duymamış olurum
Bunu yapmak isteme nedeniniz babanıza bu konuşmalardan dolayı kırıldığınızı göstermek mi?Merhaba Benim babam hayatta ( Allah eksik etmesin ) bir tane evi var Ve 2 kardeşiz Ailemde bedenini çözemiyorum ama bir evlat ayrımı var Abi'm onların her şeyi Ben bazen insan yerine bile konulmam Onlar benim ne olursa olsun annem babamsız Sonuna kadar da görevimi yapmaya çalışacağım Ama babam her gittiği yerde ev oğlumun diyor ya zoruma gidiyor Her konuda böyle itilmek zoruma gidiyor Ben gururlu bi insanım Artık aç kalsam Bişey istemem Babam hayattayken evdeki miras hakkını abime devrettiğine dair dava açabilir miyim ? Ya da benzer bisey yapabilir miyim ?
Dedimya aç kalsam yine de o kaftan Sonra almam Sürekli her yerde öyle konuşuyor ya çok üzülüyorum Hani almayacağıma emin olursa o zaman belki bir daha konuşmaz Herkes baban neden seni ayırıyor diye sormaz..
Evet kırıldığını göstermek Bu konuda değilsadece Biçok konuda ayrım yapar Ama bunu her yerde söylediği için insanlar dönüp bana baban neden seni ayırıyor hep dediğinde kötü oluyorum En azından akraba konu komşunun yanında böyle konuşmasa razıyım Sevilmediğimi biliyorum zaten Insanlar karşısında mahcup olup değersizleşmek beni güçsüz bırakıyorBunu yapmak isteme nedeniniz babanıza bu konuşmalardan dolayı kırıldığınızı göstermek mi?
Kendi gönlüyle vermek istemediğini söylüyorsa nasıl alırım Paranın önemi yok Keşke sevseydi de ben ona baksaydımneden almıyormuşssun, Allah korusun babana bişey olursa seninde hakkın var
Naçizane önerim, bunu yapmayın ama babanıza böyle bir düşünceniz olduğunu ve yapmak istediğinizi söyleyip kırgınlığınızı dile getirin. Eğer makul ve konuşulabilir bilir bir yapısı varsa sizin gönlünüzü almak isteyecektir zaten.Evet kırıldığını göstermek Bu konuda değilsadece Biçok konuda ayrım yapar Ama bunu her yerde söylediği için insanlar dönüp bana baban neden seni ayırıyor hep dediğinde kötü oluyorum En azından akraba konu komşunun yanında böyle konuşmasa razıyım Sevilmediğimi biliyorum zaten Insanlar karşısında mahcup olup değersizleşmek beni güçsüz bırakıyor
Elden ayaktan düşürülmesinde Rabbim babanızı misal düşersede sevgili oğlu bakıversin ozaman da ilk akla gelen siz olacaksınız çünkü insan yükü ağır olur abinizin ilgilenmek ısteyeceğiını hiç sanmıyorumKendi gönlüyle vermek istemediğini söylüyorsa nasıl alırım Paranın önemi yok Keşke sevseydi de ben ona baksaydım