miranova hakkinda

ballikaymak

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
37
0
6
İstanbul
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum. Daha cok yeniyim bu sitede. Ben miranova dogum kontrol hapi kullaniyorum bugun dorduncu gun hapi unutmamin ve su an regl oldum . Simdi benim merak ettigim adetim kac gun surer, hapa tekrar ne zaman baslamaliyim. Bi de bayramin ikinci gunu tatile gidiyorum korkum su ki ordada tekrar regl olurmuyum eger olacak olursamda nasil bi care bulabilirim. Biraz uzun oldu sanirim simdiden okuyan ve cevap veren herkeae tesekkur ederim

Bir dahaki reglini beklemen lazım
Bu bitsin 1 aylık bir ara vermiş olacaksın
Bir daha regl olduğunun ilk günü başlarsın

merhaba.. konuyla ilgili bir bilgim yok fakat bende ayni dogum kontrol hapini kullandim ve asiri Kilo aldim malesef..
bünyeden bünyeye fark var gerci ama söylemeden gecemedim..

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Soulediginiz gibi yaparim tabiki. Ama hemen iki uc hafta icinde hasta olmam demi yani bayrama fln

Eğer uzun süredir kullanıyorsanız adetleriniz düzene girmiştir zaten yani ayda bir olursunuz
Ama düzensizseniz yorum yapamayacağım, size bağlı olarak değişebilir

Evet uzun suredir kullaniyorum. Adet gunlerim duzenli. Zaten hapim bitiyor uc gun sonra adet oluyorum. Ins bir ay adet olmam. Ilginiz ve cevaplariniz icin tesekkur ederim

Evet uzun suredir kullaniyorum. Adet gunlerim duzenli. Zaten hapim bitiyor uc gun sonra adet oluyorum. Ins bir ay adet olmam. Ilginiz ve cevaplariniz icin tesekkur ederim

O zaman muhtemelen düzene girmiştir adetiniz yani yine 21+3 ten çok sapmaz diye düşünüyorum
Rica ederim :)

Back
X