Jinekoloji Mirana hormonlu spiral

Nur2907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
40
9
46
İyi akşamlar merhaba ; mirana hormonlu spiralden dolayı 10 kilo artışım oldu, kanalarım çok olduğu için takıldı , doktorlar kilo yapmadığını söylüyor sorunun hormonlu spiralden olmadığını , şişkinlik ödem ve kilo var benim gibi yaşayan var mı acaba .

Evet bende yaptırdım 2023 yılı eylül ayında kilo artışı sırt ağrısı ve denge kaybı yaşıyorum yeni araştırmalarıma göre yurtdışındaki kadınlar yan etkilerinden dolayı dava açmış durumda kaldırılması için ben de bu hafta gidip çıkartacağim 1 senedir bütün branjdaki doctora gittim denge kaybından dolayı hiç bir şey bulamadılar.. tek sebebin miranada benim vücuduma yaramadı (yurtdışı makalelerini okuyun lütfen Türkiye deki açıklamalar siliniyor netten

Merhaba bende geçen yıl kasım ayında taktırdım. Hayatımda hiç ayva göbeğim olmamıştı ama şuan maalesef var. Doktor önerisiyle taktırdım çok kanamam oluyor diye ama asla yaramadı. Çenem de tüy yoktu mesela onlar arttı saçma şekilde. Sinirlerim çok bozuluyordu aniden kızıyordum. Bu hafta başında cikarttirdim. Tabi birde ipini kısa kesmişler mecburen anestezi uygulanarak çıkarıldı. Gerçekten hem taktirirken hem çıkartırken ömrümden ömür gitti.. bir daha asla ama asla vücuduma bu tarzda bir şey yaptirmam 😭

Merhaba bende geçen yıl kasım ayında taktırdım. Hayatımda hiç ayva göbeğim olmamıştı ama şuan maalesef var. Doktor önerisiyle taktırdım çok kanamam oluyor diye ama asla yaramadı. Çenem de tüy yoktu mesela onlar arttı saçma şekilde. Sinirlerim çok bozuluyordu aniden kızıyordum. Bu hafta başında cikarttirdim. Tabi birde ipini kısa kesmişler mecburen anestezi uygulanarak çıkarıldı. Gerçekten hem taktirirken hem çıkartırken ömrümden ömür gitti.. bir daha asla ama asla vücuduma bu tarzda bir şey yaptirmam 😭
Merhabalar aynı sorun bendede var iki yılım dolacak bendede çok cinsel isteksizlik yaptı aynı zamnda duygu durum değişiklikleri.gidip çıkarmak istedim ama ipi kısa kesmişler ve anestesi ile alınacak bir ay oldu listeye alındım ama bir türlü haber vermiyorlar gel diye.bir hayrilsi ile kurtulsaydim

X