miracle_ aşkısını özlüyooo Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 176 0 46 Konya 5 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi miracle_ #21 nilay87 .!.: Sende güzel bi renk seçimi yapmışsın çok şık elbisen hayırlı olsun bir ömür mutluluklar Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım çok mutlu oluyorum böyle güzel mutluluk dileklerini okuyunca sln42 .!.: renk müthiş.damat beyin kravatıyla da uyumlu yani nazar değmesin canım mutluluklar Genişletmek için tıkla... :) evet tatlım o kravatı bulana kadar ne çektik mendili yoktu hemen kravatın ucundan kestirip mendilmiş gibi cebe diktirdik falan :) Superiisi .!.: Miraclem ben begendım cok yakısmıs kalplerinizde bir ömür yakıssın ınsallah oturdugun fotograf cok hosuma gıttı ayrıca Genişletmek için tıkla... canım çok teşekkür ederim bu güzel duyguların için amin tatlım
nilay87 .!.: Sende güzel bi renk seçimi yapmışsın çok şık elbisen hayırlı olsun bir ömür mutluluklar Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım çok mutlu oluyorum böyle güzel mutluluk dileklerini okuyunca sln42 .!.: renk müthiş.damat beyin kravatıyla da uyumlu yani nazar değmesin canım mutluluklar Genişletmek için tıkla... :) evet tatlım o kravatı bulana kadar ne çektik mendili yoktu hemen kravatın ucundan kestirip mendilmiş gibi cebe diktirdik falan :) Superiisi .!.: Miraclem ben begendım cok yakısmıs kalplerinizde bir ömür yakıssın ınsallah oturdugun fotograf cok hosuma gıttı ayrıca Genişletmek için tıkla... canım çok teşekkür ederim bu güzel duyguların için amin tatlım
izmirperisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 5.912 3 156 İzmir 5 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi miracle_ #22 Gerçekten çok güzel olmuşsunuz... Mavi benim rengim Size çook yakışmış...
miracle_ aşkısını özlüyooo Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 176 0 46 Konya 6 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi miracle_ #23 izmirperisi .!.: Gerçekten çok güzel olmuşsunuz... Mavi benim rengim Size çook yakışmış... Genişletmek için tıkla... çok mutlu oldum çok teşekkürlerrrrr
izmirperisi .!.: Gerçekten çok güzel olmuşsunuz... Mavi benim rengim Size çook yakışmış... Genişletmek için tıkla... çok mutlu oldum çok teşekkürlerrrrr
GazozGofret Moonlight Sonata... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Kasım 2008 4.164 1.938 248 İstanbul 10 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi miracle_ #24 beğendim,özellikle rengini
miracle_ aşkısını özlüyooo Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 176 0 46 Konya 13 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi miracle_ #25 KoYu_MaVi .!.: beğendim,özellikle rengini Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimmm:112: