• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri miracle_'ın nişan elbisesi

miracle_

aşkısını özlüyooo
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
176
0
46
Konya
evde sadece yakın akrabaların olduğu hem söz hem nişan aynı anda yaptık. nişanı olacak arkadaşlara fikir olsun. elbisenin rengi bu kadar mavi değil mavi ve yeşil arası bir renk ama ışık ve makinadan böyle çıkmış arkadaşlar.

Eklentiler

• $DSCN400654.jpg
    $DSCN400654.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 116
  • $DSCN402233.jpg
    $DSCN402233.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 101
çok hoş görünüyo gerçekten elbise de rengi de :34:
hayırlısı olsun benim nişanımda bu cumartesi aynı şekilde benimkide evde olucak

ya çok garip.forum takipten gördüm "nişan elbisem" diye.bence masmasmavi bir elbise dedim bir açtım gerçekten masmavi.:53:şaşırdım ya.mutluluklar canım.

Elbisen yakışmış, güzel olmuş canım. Bende siz gibi aile arasında ufak bir nışan düşünüyorum. Allah tamamına erdirsin :29:
Darısı bana olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
evdeki nişan için gerçekten çok uygun olmus canım yakışmışta üstüne maşalallah Allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar::nazar::nazar:
bende evde istiyorum ama daha çoooo...k var gene de fikir oldu:34:

Ben begenmedim canım.
Allah tamamına erdirsin insallah:nazar:

elbisen cok hoş olmuş canım yakışmış Allah mutluluğunu daim kılsın .

rengi çok hoş cnm sanada çok yakışmış allah mesut etsin.

evdeki nişan için gerçekten çok uygun olmus canım yakışmışta üstüne maşalallah Allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar::nazar::nazar:
bende evde istiyorum ama daha çoooo...k var gene de fikir oldu:34:

evet canım evde olunca çok abartı şaşalı şeyler istemedim hatta bunu bile araya araya zor buldum hiç benim tarzım olmayan şeyler bunlar yaa :) senin de en kısa zamanda gönlüne göre olur inş.

evde sadece yakın akrabaların olduğu hem söz hem nişan aynı anda yaptık. nişanı olacak arkadaşlara fikir olsun. elbisenin rengi bu kadar mavi değil mavi ve yeşil arası bir renk ama ışık ve makinadan böyle çıkmış arkadaşlar.

Hayırlı olsun canım ama benim zevkime uygun değik açıkçası, yine de hoş :)

Miraclem ben begendım:12:
cok yakısmıs kalplerinizde bir ömür yakıssın ınsallah:69:
oturdugun fotograf cok hosuma gıttı ayrıca:16:

evde ki ni$an icin gayet uygun bir elbise :)

banada fikir oldu :)

evet canım ev için gayet iyi oldu abartı değildi ama kimin nişanlandığını belli edecek kadar da şıktı. zaten bu kriterlere uygun bir elbise vardı aklımda çok şükür istediğim gibi de bulabildim. çünkü nişandan bir gün önce alındı nişana birden karar verildi de bazı nedenlerden dolayı. ama her şey yolunda gitti neyseki çok stres olmuştum alyansımı bile çok beğenerek aldım kısıtlı zamanda.

Back