• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Minyon tipliyim bu gelinlik olurmu yardim !!!

nolove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17
0
1
Slm kizlar minyon tipliyim 155 boyundaym Malesef ve 45 kiloyum
Sizce bu gelinlik olurmu ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 460
Bence hos bir gelinlik. Eger kilolu olsaydin boydan dolayi belki otu durabilirdi ama bana sorarsan senin kilondaki birinde gayet guzel duracagini dusunuyorum :)

fotodaki sizseniz eğer göğüs kısmı bol..
biraz daraltılır da yukarı çıkarsa gayet de hoş olur...
sevdim bn

daha kabarık olmalıydı bence su prenses olandan. ustu beyaz taş altı mınık simli sade ve kabarık...

Bence hos bir gelinlik. Eger kilolu olsaydin boydan dolayi belki otu durabilirdi ama bana sorarsan senin kilondaki birinde gayet guzel duracagini dusunuyorum :)
Tek sorunum Boy :( ondan korkiyorum kötü durur diye .. Korkum o ama cok tesekkür ederim icimi rahatlatiniz :)

kabarık al ama tam prenses de olmasın, top gibi duruyor onlar da. resimdeki kadar da düz olmasın. yüksek ökçelerle fıstık gibi olur bu gelinlik sana. ince belin avantajı. : ) göğüslerin küçükse destekle süper olur.

olur annem gelinlikçi terzi kısa boylu kızlara genelde prenses ve bu tarz A kesim deniyor yarı prenses model öneriyorlar... yüksek topuklu bir ayakkabıyla tamamdır :KK68:
boy ne olursa olsun gelinliği topuk kaldırıyor zaten

Benimde boyum kısa, genel de A tipi, az kabarık gelinlikleri tercih ediyorum..
Beni daha zarif göstereceğini düşünüyorum, zaten nişanımda da balık modeli tarzı giymiştim, baya da topukluydu ayakkabım Allaha şükür hareket açısından bir sıkıntı yaratmadı..

Gelinliğin kabarıklığı çok güzel ama o gri taşlar feci canım kusura bakma. O taşlar beyaz olursa çok hoş olur. Boyunu takma topuklu giyersin, saçını tepeden toplatıp duvağı da biraz tepeden taktırırsan inan kuğu gibi gözükürsün. Mutluluklar...:KK36:

Back