Minteks marka kullanan war mı:((

melody_3317

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
115
0
46
İçel Mersin

internette gördüm bu modelı cok begendım.günlük kullanmak için alcam ama markasını daha önce hiç duymadım.kullanan warsa yardımcı olabılır mı.?

bencede gayet guzel. ben markasına pek bakmıyorum beğendiğimi alıyorum. beyaz eşya değil ki marka çokda önemli değil bence

ayy ben de minteks marka araba kullanan var mı anladım, diyorum ne alaka 'teks'le biten araba markası mı olurmuş!
kıza söyliym de bari aykırı arabalardan uzak dursun diyecektim ki tam, görünce ayıldım!
ama model güzel duruyor o ayrı

tatlım minteks tekstilde iyi bir marka, bende aynı nevresim takımını almayı düşünüyorum buugünlerde trendyolda indirimde 50 tl model cok tatlı ama %100 pamuk değil bu takım polikotonmuş (polycotton) yani polyester ve pamuk karısımıymış dünden beri araştırıyorum cünkü bu modele bayıldım ama polycotton olduğu için tereddütteyim için polyester olması kırışmayı azaltıyormuş ama ben nevresimlerin %100 pamuk olmasını istiyorum benm için sorun değil diyorsan tavsiye ederim buarada minteksin bütün ürünleri polycotton değil

ewet modelıne bayıdım ben de. alan ve yorum yapanlar çok ince demiş ürün için.ayrıca internette 39 tl bu ürün...internetten görmeden almak ıstemedım ama cok aradım bulamadım hçbi yerde.alırsan yorum yapar mısın haberım olsun ben de alıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…