arkadaslar bır sure once bıoxsını denedım ve bıraktıktan sonra sacım yenıden eskı halıne donmustu.daha once aldıgım ve kullanmadıgım mınoxıdıl urununu baskasının saclarının cıktıgını gordugum ıcın yenıden duzenlı kullanmaya basladım ve saclarım cok hacımlendı elımı saclarımın dıbıne surdugumde sert kucuk saclar cıktıgını gorsum ustelık bıoksıne dunya kadar para vermeden 25 tl ye hem sampuanını hem spreyını aldım sızlerle paylasmak ıstedım:)opuyorumnanaktan
ay gerçekten çıktımı...
bir çok şey denedim bunu çok merak ediyrum...
keşke resim falan bakma şansımız olsa...
çok kötü durumdayım bende...
ürünün resmini falan koyman mümkünmü bi dekadınlar içinmi olanını kullandın yükseğinimi...
evet canım cunku benım bır arkadasım toptan almıs kendısı satıyor bu yuzden cok uyguna aldım.bır ara resım eklerım canım.gercekten cıktı suan cok kısa kısa bıraz uzasın sacımında resmını koyabılırım bıde dokulmesı kalmadı buda cok onemlı.
kullanmazmıyım canım sabah akşam düzenli kullandm alnımın ön kısımlarında ufak ufak tüylenme oldu sadece, ben de işe yaramayan bişeye niye devam edim dedim ve yavaş yavaş bırakıyorum birden bırakmayın diyolar, ben eczaneden almıştm daha güvenilir diye ama sonuç hüsran
ben 6aydır kulanıorm... ilk basta doktu sonra sac cıktı ama cıkan saclar ınce ve kalınlasmıyor fazla.. bu yuzden sacım elektrıklenıyor... ınce tuy gıbı cıkıyor cıkanlar