hamileliğimin son aylarında burdan doğum hikayelerini okur acaba ben de bi gün böyle hikayemi yazacakmıyım derdim ve işte oldu
zorlu bir tedavi ve zorlu bir hamilelik sürcinden sonra doğum yapacağım tarihi doktorum belirledi sezeryan olacaktı çünkü hem ben doğumdan korkuyodum hem de bebişimin suyu azalmıştı 38 haftanın dolmasını zor bekledik
derken o büyük gün geldi çattı doktorum dediki gece 12 den sonra hiçbirşey yiyip içme beni saat 2 veya 3 gibi alacak anacım benim şekerim düştü elim ayağım titriyo susuzluktan ölecem eşime diyorumki ben iyi değilim elim ayağım titriyo kaynanam diyoki ameliyata girecen diye korkuyosundur bi sinir oldum ki
ben bilmezmiyim elim ayağım korkudan mı titriyo diye neyse benim kan tahlili çıktı şekerim çok düşmüş doktor benim ameliyatı öne aldı eşim de aşağıda annemi almaya gitmiş hemşire bi geldi hadi bakalım gidiyoruz dedi eeee eşimle görüşemeden mi girecem şimdi dedim bi baktım götürüyolar beni:)
üstümü değiştirdiler yeşil yeşil önlükleri giydirdiler ameliyathanede yüksek ses yabancı müzik çalıyo bayağı eğleniyolarmış içerde de haberimiz yokmuş espriler havada uçuşuyo bi yandan beni rahatlatmaya çalışıyolar derken doktorum geldi nasısın heycanlımısın dedi ben evet dedim tabi bu arada sonda taktılar berbat bi duyguydu
anestezi doktoru dedi ki ben başlıyorum gerisini hatırlamıyorum zaten bi uyandım annemle eşim başucumda beni odaya götürüyolar hemen bebeğimi sordum eşime iyi dedi odaya girdik annem bebeği bana gösterdi çok tatlı bişeydi o an dünyalar benim olmuştu
darısı tüm hamişlerin başına