Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aradığım ürünü bu sitede bulabildim. minisepet.com. Ama bu siteyi daha önce hiç duymadığım için güvenip sipariş veremedim sorayım dedim. Aramızda buradan daha önce alışveriş yapan var mı?
neden google , ekşisözlük, şikayet var gibi siteler yerine en basit şeyi bile buraya konu açıyorsun? yok elbise buldum biter mi yok bu site nasıl 13 yaşında gibisin
neden google , ekşisözlük, şikayet var gibi siteler yerine en basit şeyi bile buraya konu açıyorsun? yok elbise buldum biter mi yok bu site nasıl 13 yaşında gibisin
çünkü şikayetvara da ekşisözlüğe de baktım. ondan olabilir mi? orası şikayet sitesi olduğu için doğal olarak sadece şikayetler olacak, ama belki burada da o siteden alışveriş yapmış biri vardır belki memnun kalmıştır. bu yüzden sormuş olabilir miyim acaba?