Yanlarında oturuyordum. Sonra eşimin alarmı çalmamış gidip onu kaldırayım diye 2 dk yanlarından ayrıldımYa nasıl oldu olay
Anaaaaa dök demiş o da dökmüş öyle miii hahahhahYanlarında oturuyordum. Sonra eşimin alarmı çalmamış gidip onu kaldırayım diye 2 dk yanlarından ayrıldımdöndüğümde küçük oğlum ağlıyordu üstü başı saçı çorba büyüğe kızdım baya neden yaptın diyorum ses yok daha çok sinirlendim küçük oğlum dök demişmiş anneannesine söyledi bana anlatmadı sonra bir tur da küçüğe kızdım şimdi onlar unutacak ama ben gün boyu vicdan yapacağım kendi üstü de çorba olmuş üst değiştiler falan işte
kendimi hayal ettim de, hiç vicdan yapma canım, haketmişler kızılmayı, neyse sabah sabah atraksiyon eksik kalmamış yineYanlarında oturuyordum. Sonra eşimin alarmı çalmamış gidip onu kaldırayım diye 2 dk yanlarından ayrıldımdöndüğümde küçük oğlum ağlıyordu üstü başı saçı çorba büyüğe kızdım baya neden yaptın diyorum ses yok daha çok sinirlendim küçük oğlum dök demişmiş anneannesine söyledi bana anlatmadı sonra bir tur da küçüğe kızdım şimdi onlar unutacak ama ben gün boyu vicdan yapacağım kendi üstü de çorba olmuş üst değiştiler falan işte
Biraz ağır konuştum çok uzattım ama neyse artıkkendimi hayal ettim de, hiç vicdan yapma canım, haketmişler kızılmayı, neyse sabah sabah atraksiyon eksik kalmamış yine
Keşke ben de karışmasaydımAnaaaaa dök demiş o da dökmüş öyle miii hahahhahevet ya hep kizmamiz için her şeyi yapıyorlar kızınca yine üzülen biz oluyoruz
Ben küçükken ders çalışma masası gibi bişey vardı orda yemek yemek istedimannemde dökülür bak karışmam dedi kardeşim bende yiycem orda dedi sen yiyecektin ben yiyecektim derken döktük yemeği sonra annem karismadi
Bagirinca o uzatma şeysi bende de oluyo neden öyle acabaBiraz ağır konuştum çok uzattım ama neyse artık
Bilmiyorum adeta balkon konuşmasına dönüyor olayBagirinca o uzatma şeysi bende de oluyo neden öyle acaba
Bilmiyorum adeta balkon konuşmasına dönüyor olay
Temizlikten sonra kimse bir şey yesin istemiyorumBen mesela sakin sakin videoya falan çeken annelerden olayım diyorum ama olmuyo, bazen denk geliyosunuzdur döke saça kek yapan çocuklar falan var, ayy mümkün değil yapamam öyle.
hele bi de ev temizse; o temizliği devam ettiricem diye terör estirecek olup amaaan sal wendy diyorum, yoksa cidden evde gerilim yükseliyor.
Sabah sabah olunca bi deHer zaman tutuyoruz kendimizi sakin tepkiler vermeye çalışıyoruz ya, yeri geldiğinde ohhh şimdi benim sıram diyip salıyoruz herhalde içimizdeki canavarılaf lafı açıyor sonra
Sabahki halimi görsen öyle demezdin ama olsunMikan yaaa çok tatlısın
Çok mantıkliHer zaman tutuyoruz kendimizi sakin tepkiler vermeye çalışıyoruz ya, yeri geldiğinde ohhh şimdi benim sıram diyip salıyoruz herhalde içimizdeki canavarılaf lafı açıyor sonra
Yoo derdim o zaman daSabahki halimi görsen öyle demezdin ama olsun
Valla böyle düşünmenize sevindim, suçluluk duyguları ile cebelleşiyorum sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?