Size de afiyet olsunAfiyet olsun
Bende işleri hallettim spor yapcam sadece . Akşam hamburger yapayım dedim sonra çıkıp yeriz diye düşündüm yemekte yapmiycam ohh
uyusaydin birazSize de afiyet olsun
Az önce mum yaktım sessizlikte biraz meditasyon gibi olsun dedim az daha uyuyacaktım
Eylül aldım geldimM
uyusaydin biraz
Öğlenci olunca git gel yapmıyorum artık ama çocuklar için iyi olmuyo akşama kadar okulEylül aldım geldimişim olmasa uyurdum.
Güvenlik yok birde Eylül okulda wc yi kullanmıyorÖğlenleri okulda yemeye başlar belki Eylül. Güvenlik felan var mi okulda
Yaa doğru unutmuşum WC sorununuGüvenlik yok birde Eylül okulda wc yi kullanmıyor
4. Sınıfa kadar idare edeceğiz
Orta okul bize daha yakın hem büyüyecek kendi gider gelir o zaman.
Sorma elini bile yıkasa okulda çantada kolonyası var mendilleri var.Yaa doğru unutmuşum WC sorununu
Ben de öyleydim bi dönem umarım değişir çok zor bir durum hayattan keyif alamıyor insanSorma elini bile yıkasa okulda çantada kolonyası var mendilleri var.
Üzerine su dökülse değiştiriyor
Büyüdükçe değişir huyu belki.
Benim oğlum da bu sorunu yaşıyor yaSorma elini bile yıkasa okulda çantada kolonyası var mendilleri var.
UmarımBen de öyleydim bi dönem umarım değişir çok zor bir durum hayattan keyif alamıyor insan
Benim oğlum da bu sorunu yaşıyor ya
Su bile içmiyormuş tuvalete gitmeyecem diye
Tam gün okulda
Çok defa konuştum çok pis diyor
Veliler yazıyor ,okul temizliyoruz diyor ama yine de kullanmıyor
Girmediği daha iyi aslında ama zor oluyodur tabiSorma elini bile yıkasa okulda çantada kolonyası var mendilleri var.
Afiyet olsunCuma deşarj seansı
Oyy ne güzel özlemiştim fotoğraflarınıCuma deşarj seansı
Afiyet olsun
Teşekkürler kızlarOyy ne güzel özlemiştim fotoğraflarını
Hayırlısı olsun diyelimGirmediği daha iyi aslında ama zor oluyodur tabi