Ben korkudan 1 aydır tartılmıyorum
Inatla gidip gidip her gun artisimi izlerken her gun daha fazla yiyorum. Sanki hayattan hıncımı aliyorum cidden. Defalarca kendimi sorguladim neden böyle yapıyorum diye. Yani bu kendimize eziyet ama hala yapmaya devam. Kendimden sıkılıyorum bazen. Hayata bi mola veresim var böyle imkan olsa beni tek basima bi otele gonderseler. 3 gune bile raziyim. Ama sadece ben. Yuzucem yaticam kitap okucam bakim yapicam. Falan filan. Bu hayaller kismi.
Hayatlar kismina geciyorum. Bulasik makinesi bitti kalk yerlestir. Geri kalan kirli bulaşığı makimeye diz. Kurutma makinesi bitti yerlestir. Otur yarim paket cekirdek citle pudingi de göm ki gece uykuna girmesin. Kalk zibar yat linda

Kendine zaman ayırmaya ihtiyacın var, 3 günü bulamazsın ama her gün en 30 dk kendine ayırabilirsin. Mecbur yapılacaklar var ama onları yaptıktan sonra kendini ödüllendir. Çekirdek puding iyi hissettirmiyorsa iyi hissettirecek bi şey seç. Bir arkadaşım var yemeği çok seviyor ama çok fit. Yemek yerken hakkını verir ama ona eşdeğer sporunu da asla aksatmaz. Mesela ben evi sallarım bazen kitap kahve keyfi yaparım. O arkadaşıma kitap okumak gereksiz geliyor ama spor onu çok mutlu ediyor.
Sen de neyi seviyorsan ona öncelik ver bulaşıklar bekleyebilir içim rahat etmez dersen de sonrasında yap. Yemeği seviyorsan da dengelemek önemli.

Teşekkür ederim mikan.iyi geldin denicem dediklerini.

Hedeflerin hayırlı olsun
2 ogune alışınca sürekli yemek yeme isteğin de zamanla azalacak.
Bol bol sıvı tüket
Yaparsın

Konmari kitabından bugün 1 bölüm daha seçtim okudum
Bazı kıyafetleri dışarıda giymek istemediğiniz de ben bunu evde giyerim psikolojisi ortaya çıkıyormuş
Eleme isteği yerine bu düşünce daha ikna edici oluyor
Eskiden bende bunu yapardım ama evdede giymezdim .
Sonra düşündüm şimdi değilde ne zaman.
Ruhunuza iyi gelen şeyler için yapmakta geç kalmayın

Evde neden güzel giyinmek istemeyiz.
Evde giyiliyor nasıl olsa idare eder deriz.

Linda’cım acaba şöyle kısacık da olsa bir kış tatili mi yapsan? Ama yalnız sen değil ailece tabiki. İyi gelir hem havan değişir hem dinlenirsin.

aradığım liste!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…