- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Inatla gidip gidip her gun artisimi izlerken her gun daha fazla yiyorum. Sanki hayattan hıncımı aliyorum cidden. Defalarca kendimi sorguladim neden böyle yapıyorum diye. Yani bu kendimize eziyet ama hala yapmaya devam. Kendimden sıkılıyorum bazen. Hayata bi mola veresim var böyle imkan olsa beni tek basima bi otele gonderseler. 3 gune bile raziyim. Ama sadece ben. Yuzucem yaticam kitap okucam bakim yapicam. Falan filan. Bu hayaller kismi.Ben korkudan 1 aydır tartılmıyorum
Kendine zaman ayırmaya ihtiyacın var, 3 günü bulamazsın ama her gün en 30 dk kendine ayırabilirsin. Mecbur yapılacaklar var ama onları yaptıktan sonra kendini ödüllendir. Çekirdek puding iyi hissettirmiyorsa iyi hissettirecek bi şey seç. Bir arkadaşım var yemeği çok seviyor ama çok fit. Yemek yerken hakkını verir ama ona eşdeğer sporunu da asla aksatmaz. Mesela ben evi sallarım bazen kitap kahve keyfi yaparım. O arkadaşıma kitap okumak gereksiz geliyor ama spor onu çok mutlu ediyor.Inatla gidip gidip her gun artisimi izlerken her gun daha fazla yiyorum. Sanki hayattan hıncımı aliyorum cidden. Defalarca kendimi sorguladim neden böyle yapıyorum diye. Yani bu kendimize eziyet ama hala yapmaya devam. Kendimden sıkılıyorum bazen. Hayata bi mola veresim var böyle imkan olsa beni tek basima bi otele gonderseler. 3 gune bile raziyim. Ama sadece ben. Yuzucem yaticam kitap okucam bakim yapicam. Falan filan. Bu hayaller kismi.
Hayatlar kismina geciyorum. Bulasik makinesi bitti kalk yerlestir. Geri kalan kirli bulaşığı makimeye diz. Kurutma makinesi bitti yerlestir. Otur yarim paket cekirdek citle pudingi de göm ki gece uykuna girmesin. Kalk zibar yat linda
Teşekkür ederim mikan.iyi geldinKendine zaman ayırmaya ihtiyacın var, 3 günü bulamazsın ama her gün en 30 dk kendine ayırabilirsin. Mecbur yapılacaklar var ama onları yaptıktan sonra kendini ödüllendir. Çekirdek puding iyi hissettirmiyorsa iyi hissettirecek bi şey seç. Bir arkadaşım var yemeği çok seviyor ama çok fit. Yemek yerken hakkını verir ama ona eşdeğer sporunu da asla aksatmaz. Mesela ben evi sallarım bazen kitap kahve keyfi yaparım. O arkadaşıma kitap okumak gereksiz geliyor ama spor onu çok mutlu ediyor.
Sen de neyi seviyorsan ona öncelik ver bulaşıklar bekleyebilir içim rahat etmez dersen de sonrasında yap. Yemeği seviyorsan da dengelemek önemli.
Hedeflerin hayırlı olsunNerde olayim baybisi üstümden tir gecti ancak gelebiliom
Bu aralar bütçe islerine kafa sardiydim ya ondan şey oldu.
Simdi mart bitmeden hedeflerimi yaziom tamam mi
1- bogazimi tutup gunde 2 öğün yemek.
2-ayakkabilik elenip temizlenecek.
3-gardıropun sağ tarafi katlanacak.
Yeminle sunlari yapsam uzaya gitmiş gibi sevinecem.
Pazartesi baslayayim bari diyete. Dur şu yaptığım pudingi de gömeyim o zaman. 65 kilo sana da günaydın.
Sen çok kilolu değilsin kiBen korkudan 1 aydır tartılmıyorum
Mikan o koltukları silme canımEl atmam gereken 3 yer
Vestiyer
Mutfak dolabı
Koltuklar
Ya evet ne kadar sık koltuk siliyor dimiMikan o koltukları silme canım
Lütfen rica ediyorum
Evet silinmekten eskiyecekYa evet ne kadar sık koltuk siliyor dimi
Linda’cım acaba şöyle kısacık da olsa bir kış tatili mi yapsan? Ama yalnız sen değil ailece tabiki. İyi gelir hem havan değişir hem dinlenirsin.Inatla gidip gidip her gun artisimi izlerken her gun daha fazla yiyorum. Sanki hayattan hıncımı aliyorum cidden. Defalarca kendimi sorguladim neden böyle yapıyorum diye. Yani bu kendimize eziyet ama hala yapmaya devam. Kendimden sıkılıyorum bazen. Hayata bi mola veresim var böyle imkan olsa beni tek basima bi otele gonderseler. 3 gune bile raziyim. Ama sadece ben. Yuzucem yaticam kitap okucam bakim yapicam. Falan filan. Bu hayaller kismi.
Hayatlar kismina geciyorum. Bulasik makinesi bitti kalk yerlestir. Geri kalan kirli bulaşığı makimeye diz. Kurutma makinesi bitti yerlestir. Otur yarim paket cekirdek citle pudingi de göm ki gece uykuna girmesin. Kalk zibar yat linda
aradığım liste!Kızlar ben de izninizle bugün yazdiklarinizdan yola cikarak kendi planımi yazmak istiyorum
Benim ilk hedefim küçük adimlarla düzeni sağlamak .
Düzenleyeceğim yerleri maddeler halinde yazdm küçük adımlarla ilerlemek istiyorum ,çünkü zaten hergun yemek ,ev toplama ,çamaşır vs yapmam gereken işler oluyor ,onlara bile zor yetişiyorm , ilgilenmem gereken bir de evladım var.
Az ama devamlı bir sekilde yapmak üzere düzenleyecegim alanları listeledim,bu şekilde hem fazlalıkları elemis olurum hem de düzen kurmuş olurum diye düşünüyorum,listem;
Salon;Salonda yapılacak ekstra birşey yok düzenli ve minimal✓
Oturma odasi
TV sehpasınin bölümleri
Vestiyer:
İki çekmece
Ayakkabı bölümü
Askı bölümü
Üst dolaplar
Yatak odası
Komodinler
Makyaj masası 5 bölüm
Gardrop
Baza altı
Çocuk odası
Kitaplık
Gardrop
Oyuncakları yeni duzenledim✓
Mutfak
Çekmeceler
Plastik malzemelerin olduğu dolaplar
Erzak dolabı
Tencereler
Ivır-zivir bölümü
Buzdolabı
Deterjan dolabı
Banyo +Wc
Dolaplar
Bunlardan hergun bir alan belirleyip ilerlemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?