Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aşk olsun ama yaaMia- kamptan çekilebiliyrmuyuz. dolap boyama olayından sonra çekilme kararı en mantıklsı bence
mutfak dolabına karşı evi boyamam gerekecek bu reste karşılık .anca kurtarır.çıta Allahu ekber dağlarında.nasıl bir yükselmeyse
![]()
en iddialı ama en çabuk yan çizen demeliydin benim içinEn iddialı kişiyi secmekle doğru kararı verdin arkadaşım
Sana güveniyorum![]()
en iddialı ama en çabuk yan çizen demeliydin benim için![]()
Kolay gelsinher şeyden vazgeçtim,
bu ayki tek planım ay sonuna kadar 6 siparişimi bitirip teslim edeceğim.
Hadi gazam mübarek olsun.![]()
Ooo 6 sipariş daha ne olsunher şeyden vazgeçtim,
bu ayki tek planım ay sonuna kadar 6 siparişimi bitirip teslim edeceğim.
Hadi gazam mübarek olsun.![]()
Hangi marka olursa olsun çalışma prensibi aynı memnun kalırsınızÇok güzelllll
Teşekkürler kızlar
Bizde çok kızartma oluyor hem ev kokuyor hem her yer yağ oluyor hemde fazla yağ ile sağlıksız oluyor o yüzden istiyorum philipsler de iyi para değer mi diye düşünmüştüm açıkcası![]()
İyi yapmışsın canım bir yerden başlamak gerekaltın aldım ben şubat maaşımla biraz.niyetim her çocuğa 100 gr
Ooo liste çok güzel olmuşKızlar ben de izninizle bugün yazdiklarinizdan yola cikarak kendi planımi yazmak istiyorum
Benim ilk hedefim küçük adimlarla düzeni sağlamak .
Düzenleyeceğim yerleri maddeler halinde yazdm küçük adımlarla ilerlemek istiyorum ,çünkü zaten hergun yemek ,ev toplama ,çamaşır vs yapmam gereken işler oluyor ,onlara bile zor yetişiyorm , ilgilenmem gereken bir de evladım var.
Az ama devamlı bir sekilde yapmak üzere düzenleyecegim alanları listeledim,bu şekilde hem fazlalıkları elemis olurum hem de düzen kurmuş olurum diye düşünüyorum,listem;
Salon;Salonda yapılacak ekstra birşey yok düzenli ve minimal✓
Oturma odasi
TV sehpasınin bölümleri
Vestiyer:
İki çekmece
Ayakkabı bölümü
Askı bölümü
Üst dolaplar
Yatak odası
Komodinler
Makyaj masası 5 bölüm
Gardrop
Baza altı
Çocuk odası
Kitaplık
Gardrop
Oyuncakları yeni duzenledim✓
Mutfak
Çekmeceler
Plastik malzemelerin olduğu dolaplar
Erzak dolabı
Tencereler
Ivır-zivir bölümü
Buzdolabı
Deterjan dolabı
Banyo +Wc
Dolaplar
Bunlardan hergun bir alan belirleyip ilerlemeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederimOoo liste çok güzel olmuş
Kolay gelsin.
Pozitif enerji alıyorum senden![]()
O sizin güzel kalbiniz teşekkür ederim.Teşekkür ederim
Bence sizin enerjiniz sirayet etti ,herkes pozitif burada![]()
Haftaya başlıyoruz çok çabuk gelişti olaylarLa beni niye cagirmiyorsunuz siz![]()
Kaç gündür neredesin bacımLa beni niye cagirmiyorsunuz siz![]()
Nerde olayim baybisi üstümden tir gecti ancak gelebiliomKaç gündür neredesin bacım![]()
Ben korkudan 1 aydır tartılmıyorumNerde olayim baybisi üstümden tir gecti ancak gelebiliom
Bu aralar bütçe islerine kafa sardiydim ya ondan şey oldu.
Simdi mart bitmeden hedeflerimi yaziom tamam mi
1- bogazimi tutup gunde 2 öğün yemek.
2-ayakkabilik elenip temizlenecek.
3-gardıropun sağ tarafi katlanacak.
Yeminle sunlari yapsam uzaya gitmiş gibi sevinecem.
Pazartesi baslayayim bari diyete. Dur şu yaptığım pudingi de gömeyim o zaman. 65 kilo sana da günaydın.![]()