Ne zaman mezara girince mi
waowwBen drone almayı düşünüyorum eşime Nisan da
En zorlandığım konuklasik olacak ama erkeğene hediye ne alınır.farklı fikri olan varmı.pijamaydı,saatti efendime söyleyeyim üst baş, ayakkabı ,cüzdan vs nin bir numarası kalmadı.enteresan bişeyler istiyor şu deli gönlüm
yazdım bunlarıBluetooth kulaklık, akıllı saat olabilir
Bir düşüneyimbelleza hadi gel günlük üç madde belirlicez.senin listelerine inanılmaz motive oluyorum.sen paylaş sonrada ben paylaşayım
sence?Rest'ine REST
Geliyorum.
3 madde
Çiçeklerimi azaltmak.
mutfak dolabını boyamak
mutfak çekmecelerini sadeleştirerek düzen sağlamak.
Çok mu iddialı oldu
bundan bahsetmemiştik dımı patron.fikirleriyle direk 1-0 önde başladı
sence?iddialı ne demek
insan değişiklik arıyor bir müddet sonra.En zorlandığım konu
Erkeğe hediye almak
benim istediğim aslında iki haftalık işte ne yaparsak düzen adına o yani.dolap boyama filan olayları.bi dehşete düşmedim değilaçıkçası ne yazacağımı bilmiyorum.
benimki hep spontane gelişiyor.
ama bu yazdıklarım değişimlerim olacak bi kaç ay içinde.
Tamam haydi 2 haftalık ne yapılırsa olsunbenim istediğim aslında iki haftalık işte ne yaparsak düzen adına o yani.dolap boyama filan olayları.bi dehşete düşmedim değil
Kesinlikle Ramazan’a kadar bir şeyler yapsak iyi olur.benim istediğim aslında iki haftalık işte ne yaparsak düzen adına o yani.dolap boyama filan olayları.bi dehşete düşmedim değil
Hayırlı olsunİyiyiz hepimiz elhamdülillah. Ben de yeni bir ben inşasına giriştim bakalım bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
Hacamat ve sülük için eğitime yazıldım. Ama işin komik tarafı sülük görünce aklım çıkıyorhiç hayal ettiğim gibi olmadı devam edemeyeceğim sanırım bakalım
Bu hiç yoktubundan bahsetmemiştik dımı patron.fikirleriyle direk 1-0 önde başladı
En iddialı kişiyi secmekle doğru kararı verdin arkadaşımMia- kamptan çekilebiliyrmuyuz. dolap boyama olayından sonra çekilme kararı en mantıklsı bence mutfak dolabına karşı evi boyamam gerekecek bu reste karşılık .anca kurtarır.çıta Allahu ekber dağlarında.nasıl bir yükselmeyse
Güle güle kullanKesinlikle Ramazan’a kadar bir şeyler yapsak iyi olur.
Ben dün kendime bot aldım. Eski botumu eleyeceğim.
Mutfakta kavanozlarım var geri dönüşüme atılacak.
Kıyafet dolabım biraz karıştı, düzenlemem gerek elenecekler çıkabilir.
Burda kardan dolayı turuncu alarm verildi. Okullar tatil.
İnsaflı davrandığın için sağolTamam haydi 2 haftalık ne yapılırsa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?