Dünden beri ayın ikizlerde olmasının verdiği enerjiyle evi kırkladım bende. Yatak odası çocuk odasında dolapları boşalttım. Eskiyen küçülen attım. Mutfak kaldı. Orayı tek başıma yapamam yardım alacağım erteledim.

açıkçası ne yazacağımı bilmiyorum.
benimki hep spontane gelişiyor.

ama bu yazdıklarım değişimlerim olacak bi kaç ay içinde.
benim istediğim aslında iki haftalık işte ne yaparsak düzen adına o yani.dolap boyama filan olayları.bi dehşete düşmedim değil:eek::eek:

Mia- Mia- kamptan çekilebiliyrmuyuz. dolap boyama olayından sonra çekilme kararı en mantıklsı bence:KK70::KK70:mutfak dolabına karşı evi boyamam gerekecek bu reste karşılık .anca kurtarır.çıta Allahu ekber dağlarında.nasıl bir yükselmeyse:KK70::KK70::KK70:

benim istediğim aslında iki haftalık işte ne yaparsak düzen adına o yani.dolap boyama filan olayları.bi dehşete düşmedim değil:eek::eek:
Kesinlikle Ramazan’a kadar bir şeyler yapsak iyi olur.
Ben dün kendime bot aldım. Eski botumu eleyeceğim.
Mutfakta kavanozlarım var geri dönüşüme atılacak.
Kıyafet dolabım biraz karıştı, düzenlemem gerek elenecekler çıkabilir.

Burda kardan dolayı turuncu alarm verildi. Okullar tatil.

İyiyiz hepimiz elhamdülillah. Ben de yeni bir ben inşasına giriştim bakalım bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :KK70:
Hacamat ve sülük için eğitime yazıldım. Ama işin komik tarafı sülük görünce aklım çıkıyor:KK70: hiç hayal ettiğim gibi olmadı devam edemeyeceğim sanırım bakalım :olamaz:
Hayırlı olsun 😊

Mia- Mia- kamptan çekilebiliyrmuyuz. dolap boyama olayından sonra çekilme kararı en mantıklsı bence:KK70::KK70:mutfak dolabına karşı evi boyamam gerekecek bu reste karşılık .anca kurtarır.çıta Allahu ekber dağlarında.nasıl bir yükselmeyse:KK70::KK70::KK70:
En iddialı kişiyi secmekle doğru kararı verdin arkadaşım 😂
Sana güveniyorum 😂😂

Kesinlikle Ramazan’a kadar bir şeyler yapsak iyi olur.
Ben dün kendime bot aldım. Eski botumu eleyeceğim.
Mutfakta kavanozlarım var geri dönüşüme atılacak.
Kıyafet dolabım biraz karıştı, düzenlemem gerek elenecekler çıkabilir.

Burda kardan dolayı turuncu alarm verildi. Okullar tatil.
Güle güle kullan 😊

2 ay boyunca acil ihtiyaç dışı alışveriş yapmama kararı verdim
Çekmeceler anca stoga girer girince alırım
Gezi için bütçe ayirmaliyim otel için geri kalanı eşim karşılar
Hediye ve bazı eksikler var kullandığım
Onlar için bütçe ayirdim
Mayıs 15 e kadar uygulayacağım
Butcemi bu sürede toparlarım diye düşünüyorum.

Back