Şuan raflar var onları çıkartıp cekmece koyacağımtmm olur patron nasıl dersen.
bende akordiyon gibi olanlardan almıştım çekmece içlerine.bikaçtane daha large boy almam lazım.senin alacağın nasıl.çekmece gibi olan
ha pardon .okŞuan raflar var onları çıkartıp cekmece koyacağım
Normal cekmece
Bluetooth kulaklık, akıllı saat olabilirklasik olacak ama erkeğene hediye ne alınır.farklı fikri olan varmı.pijamaydı,saatti efendime söyleyeyim üst baş, ayakkabı ,cüzdan vs nin bir numarası kalmadı.enteresan bişeyler istiyor şu deli gönlüm
hoşgeldinMerhaba kızlar sayfayı takip ediyorum ben de, uzun zamandır sade yaşayamaya çalışıyorum elimden geldiğince tabi
yazdiklariniz bana ilham oluyor
Ben drone almayı düşünüyorum eşime Nisan daklasik olacak ama erkeğene hediye ne alınır.farklı fikri olan varmı.pijamaydı,saatti efendime söyleyeyim üst baş, ayakkabı ,cüzdan vs nin bir numarası kalmadı.enteresan bişeyler istiyor şu deli gönlüm
Hoş buldumhoşgeldin
Ooo meydan okuma geldiarttırıyorum veCKbeautyandsheer ı sahalara davet ediyorum.ve meydan okuyorum ona
Yaa çok mutlu oldum hosgeldinizMerhaba kızlar sayfayı takip ediyorum ben de, uzun zamandır sade yaşayamaya çalışıyorum elimden geldiğince tabi
yazdiklariniz bana ilham oluyor
Tabiki ben de varım
Hoş buldumYaa çok mutlu oldum hosgeldiniz
Rest'ine RESTarttırıyorum veCKbeautyandsheer ı sahalara davet ediyorum.ve meydan okuyorum ona
Rica ederimHoş buldumfaydalı paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ayrıca
Rest'ine REST
Geliyorum.
3 madde
Çiçeklerimi azaltmak.
mutfak dolabını boyamak
mutfak çekmecelerini sadeleştirerek düzen sağlamak.
Çok mu iddialı oldu
Iyiyiz ankacim sen nasılsın
İyiyiz hepimiz elhamdülillah. Ben de yeni bir ben inşasına giriştim bakalım bindik bir alamete gidiyoruz kıyameteİyiyim ankacım sen nasılsın? Çocuklar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?