klasik olacak ama erkeğene hediye ne alınır.farklı fikri olan varmı.pijamaydı,saatti efendime söyleyeyim üst baş, ayakkabı ,cüzdan vs nin bir numarası kalmadı.enteresan bişeyler istiyor şu deli gönlüm:KK70:

Merhaba kızlar sayfayı takip ediyorum ben de, uzun zamandır sade yaşayamaya çalışıyorum elimden geldiğince tabi

yazdiklariniz bana ilham oluyor🤗

klasik olacak ama erkeğene hediye ne alınır.farklı fikri olan varmı.pijamaydı,saatti efendime söyleyeyim üst baş, ayakkabı ,cüzdan vs nin bir numarası kalmadı.enteresan bişeyler istiyor şu deli gönlüm:KK70:
Bluetooth kulaklık, akıllı saat olabilir

Ben drone almayı düşünüyorum eşime Nisan da

Iyiyiz ankacim sen nasılsın 😊

İyiyim ankacım sen nasılsın? Çocuklar nasıl
İyiyiz hepimiz elhamdülillah. Ben de yeni bir ben inşasına giriştim bakalım bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :D
Hacamat ve sülük için eğitime yazıldım. Ama işin komik tarafı sülük görünce aklım çıkıyor:D hiç hayal ettiğim gibi olmadı devam edemeyeceğim sanırım bakalım :olamaz:

Back