Aç gözlüyümdür ben aşırı hedef koyup ikinci gün hepsini kenara bırakıp yatarım genelde artık daha makul ilerliyorum yapılabilir hedeflerle başlayacağım gün içinde yazarım
ben sende şunu gördüm önceki yazdıklarını düşününce listeni çok geniş aralıkta tutuyorsun.detaya inmiyorsun.ondan zorlanıyor olabilirsin.atıyorum hedefine yatak odasını koyuyorsun.ama nereleri temizleyeceğini listelemiyorsun.bunu genel anlamda söylüyorum.kitap,video,aktivite vs içinde olabilir bu bahsettiğim

Teşekkür ederim önerin için dikkate alacağım :)

bende diyet gruplarına bakmak istiyorum.günlük 20 dk kadar yürüyüş yapıyorum onun dışında bişey yapmıyorum bedenim için.tam diyete başlayayım diyorum şimdide aklıma ramazan geldi.şunun şurasında ne kaldı

Ben de iki günde bir öğle atası podcast dinleyerek yürüyüş yapmayı amaçlamıştım. Bir gün yaptım çok mutlu oldum sonra hooop hava kapandı kar vs derlen kaldı
Soğuk havalarda dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum, Ramazan’da da yürütül zor bari şu 2-3hafta güneşi bir görsek

Aynen güneşi görsek bende yürüyeceğim
Acik hava iyi geliyor

aynen ya

Haftaya başlayalım isteyen olursa
Günde 3 madde belirlesin herkes kendisine göre

Benim camlar ve bazı işler kaldı
Dolap için cekmece alacağım stok yok gelse de alsam dolabım baya düzene girecek.
tmm olur patron nasıl dersen.
bende akordiyon gibi olanlardan almıştım çekmece içlerine.bikaçtane daha large boy almam lazım.senin alacağın nasıl.çekmece gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…