burcun ne?Aç gözlüyümdür ben aşırı hedef koyup ikinci gün hepsini kenara bırakıp yatarım geneldeartık daha makul ilerliyorum yapılabilir hedeflerle başlayacağım gün içinde yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcun ne?Aç gözlüyümdür ben aşırı hedef koyup ikinci gün hepsini kenara bırakıp yatarım geneldeartık daha makul ilerliyorum yapılabilir hedeflerle başlayacağım gün içinde yazarım
Slm iyiyim çok şükür. Hamilelik de iyi çok şükür evet çok önceden karar vermiştik kısmetse defne olacakMikan nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? İsim karar verdiniz mi kızın için?
ben sende şunu gördüm önceki yazdıklarını düşününce listeni çok geniş aralıkta tutuyorsun.detaya inmiyorsun.ondan zorlanıyor olabilirsin.atıyorum hedefine yatak odasını koyuyorsun.ama nereleri temizleyeceğini listelemiyorsun.bunu genel anlamda söylüyorum.kitap,video,aktivite vs içinde olabilir bu bahsettiğimAç gözlüyümdür ben aşırı hedef koyup ikinci gün hepsini kenara bırakıp yatarım geneldeartık daha makul ilerliyorum yapılabilir hedeflerle başlayacağım gün içinde yazarım
Iyiyiz ankacim sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız![]()
Tahmin et sence ne :)burcun ne?
Teşekkür ederim önerin için dikkate alacağım :)ben sende şunu gördüm önceki yazdıklarını düşününce listeni çok geniş aralıkta tutuyorsun.detaya inmiyorsun.ondan zorlanıyor olabilirsin.atıyorum hedefine yatak odasını koyuyorsun.ama nereleri temizleyeceğini listelemiyorsun.bunu genel anlamda söylüyorum.kitap,video,aktivite vs içinde olabilir bu bahsettiğim
İyiyim ankacım sen nasılsın? Çocuklar nasılSelam kızlar nasılsınız![]()
bende diyet gruplarına bakmak istiyorum.günlük 20 dk kadar yürüyüş yapıyorum onun dışında bişey yapmıyorum bedenim için.tam diyete başlayayım diyorum şimdide aklıma ramazan geldi.şunun şurasında ne kaldıGünaydın hanımlar,
birkaç zamandır diyet ve spor yapıyordum. diyette kaçamaklarıma engel olamıyordum ara ara.
neyse dün akşam en son kilo verdiğimde giyebildiğim kotumu denedim.
acaba olur mu, olmasına ne kadar kaldı diye ölçmek için denedim.
veee...
Bingo. Çok rahat kapandı düğmesi.daha da rahat olabilmesi için biraz daha sabretmem gerekiyor.
akşam 69'u gördüm tartıda küsuratsız.
Moralim bir nebze olsun toparlandı. Çok mutsuz hissediyordum, başarısızlık tedirgin ediyordu. birazcık ışık görünce mutlu oldum :)
Ben de iki günde bir öğle atası podcast dinleyerek yürüyüş yapmayı amaçlamıştım. Bir gün yaptım çok mutlu oldum sonra hooop hava kapandı kar vs derlen kaldıbende diyet gruplarına bakmak istiyorum.günlük 20 dk kadar yürüyüş yapıyorum onun dışında bişey yapmıyorum bedenim için.tam diyete başlayayım diyorum şimdide aklıma ramazan geldi.şunun şurasında ne kaldı![]()
Aynen güneşi görsek bende yürüyeceğimBen de iki günde bir öğle atası podcast dinleyerek yürüyüş yapmayı amaçlamıştım. Bir gün yaptım çok mutlu oldum sonra hooop hava kapandı kar vs derlen kaldı
Soğuk havalarda dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum, Ramazan’da da yürütül zor bari şu 2-3hafta güneşi bir görsek![]()
aynen yaBen de iki günde bir öğle atası podcast dinleyerek yürüyüş yapmayı amaçlamıştım. Bir gün yaptım çok mutlu oldum sonra hooop hava kapandı kar vs derlen kaldı
Soğuk havalarda dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum, Ramazan’da da yürütül zor bari şu 2-3hafta güneşi bir görsek![]()
Haftaya başlayalım isteyen olursaMia- bikaç haftalık toplu düzen kampınamı girsek (bahar+ramazan)
Ömrümüz yetermi suhan
tmm olur patron nasıl dersen.Haftaya başlayalım isteyen olursa
Günde 3 madde belirlesin herkes kendisine göre
Benim camlar ve bazı işler kaldı
Dolap için cekmece alacağım stok yok gelse de alsam dolabım baya düzene girecek.